(SIDE2): Hun er blitt kåret til en av Norges vakreste kvinner en rekke ganger og i tillegg er hun både rik og smart. Noen har liksom alt, og som om ikke det er nok så har hun akkurat åpnet en ny skjønnhetssalong også. Vi tok turen for å teste Celina Midelfarts nye salong BeOne på Frogner i Oslo.

Alt i ett-salong
- Celina er her hele tiden, og var innom i dag. Hun tar ofte behandlinger i sin egen salong, sier hudpleier Elin T. Bøhleng. Salongen som ikke er en hvilken som helst hudpleie- eller skjønnhetssalong tilbyr både pleie til håret, huden, make-up og neglestell. Her har du alt på ett sted og meningen er at du skal kunne gjøre deg klar til den store festen, bryllupet eller en kveld på byen ene og alene i denne salongen. Her kan også make-up i alle fasonger og merker kjøpes.

- Vi har behandlinger som Darphin, Dermalogica, Guinot, Elemis, St. tropez med flere, sier daglig leder for salongen Bassima A-Rahman. Om litt begynner de også med medisinske behandlinger som Botox, restylane og laser.

Bassima har erfaring innen bransjen og har de siste fem årene vært bosatt i Dubai.

- Vi hadde mange lignende eksklusive konsepter der, som kom for mange år siden. Her i Norge og i Norden er nok dette en av de første salongene av et slikt kaliber, sier hun.

Behandlingen jeg skal teste heter Tri-Enzyme Resurfacing Facial og det er en anti-ageing behandling fra merket Elemis.

«Behandlingen er en anti-ageing ansiktsbehandling som mykgjøre huden umiddelbart. Den jobber med sensitiviteten i huden, ujevn pigmentering, linjer og fornyer hudens utseende. I tillegg er behandlingen deilig avstressende og har fokus på ro og harmoni.» står det i produktbeskrivelsen til BeOne.

- Elemis er et merke som ikke er så vanlig her i Norge, sier hudpleier Elin. Jeg legger meg ned på en deilig oppvarmet benk med et mykt håndkle og et varmt fuskepelspledd over meg.

- Det er mest brukt på cruiseskip, fortsetter hun. Rundt meg er det tent stearinlys og jeg tenker at jeg må gjøre dette oftere - allerede før behandlingen har begynt.

Full overhaling
Først renses huden min med en skrubb av papaya, som ikke inneholder skrubbekorn. Den er myk og mild og løser opp bindingene mellom de døde hudcellene kun ved å trekke ned i huden. Etter rensen får jeg på et serum som skal gjenoppbygge huden og øke cellefornyelsen. Over serumet legges en maske og mens masken virker får jeg en nydelig skuldermassasje som virkelig tar for seg skuldrene helt ned til midten av ryggen, ned langs armene og opp i nakken.

- Hvordan liker du massasje? spør Elin.

- Jeg har en tendens til å være litt hard i klypa.

Jeg velger meg en mellomting og lukker øynene.

Når masken har stivnet kan den bare rulles av og Elin renser bort de siste restene før hun legger på et nytt serum og en ny maske. Denne gangen en kremmaske som føles myk og deilig. Imens denne får sin virketid får jeg hodebunnsmassasje. Det er som å komme til himmelen! Virkelig. Alle frisører kan gå og legge seg. Dette er den desidert beste hodebunnsmassasjen jeg har fått noensinne!

Best for over 30 år
- De fleste kan ha nytte av denne behandlingen, mener Elin. Men hun påpeker at de over 30 år får best synlige resultater. De under 30 år kan selvsagt forebygge ved å ta en behandling som denne, men har man ingen linjer vil man heller ikke se forskjellen av en slik behandling.

Etter en og en halv time er jeg ferdig. Avslutningsvis får jeg et serum under øynene og et annet i ansiktet før jeg smøres inn med en ansiktskrem som skal stimulere kollagenproduksjonen.

Jeg føler meg nesten som et nytt menneske med helt ny hud og kunne gjerne ligget på den myke benken i enda noen timer.

- Dette er den perfekte behandlingen hvis du vil stresse ned, sier Elin.

KONKLUSJON: Huden min så flott ut i mange dager etterpå og strålte særlig dag to. Det aller beste ved hele behandlingen var Elins massasje. Hun var helt fantastisk til å massere og det er lenge siden jeg har slappet så godt av. Denne behandlingen virker utrolig avstressende og jeg tar den gjerne igjen.

Det er som å komme til himmelen! Virkelig. Alle frisører kan gå og legge seg. Dette er den desidert beste hodebunnsmassasjen jeg har fått noensinne..

Selve salongen har foreløpig ingen banebrytende merkevarer å by på innenfor hudpleiebehandlinger, men har avtaler med klassiske og trygge merker som Darphin og Dermalogica. Litt kjedelig tenkte jeg først, men også de store, tunge aktørene utvikler nye ting hele tiden.

Jeg syns selve konseptet med å ha alt på ett sted er utrolig smart og beliggenheten tatt i betraktning vil det helt sikkert være et marked for denne salongen her. Men selv om du ikke har penger til å bruke alle fasilitetene på en gang eller orker å henge rundt i en skjønnhetssalong en hel dag så har du uansett muligheten.

Pluss også for at du kan komme inn, bli sminket og fikset på håret til enhver tid. Bestiller du en såkalt «Quick-fix» betaler du 300 kroner for å fikse håret, vil du sminkes i tillegg koster det 300 kroner ekstra. Perfekt om du vil bli skikkelig fin en kveld og kanskje har fått lønn samme dagen? Behandlingen jeg testet kostet 1790 kroner.

Side2 vil bli bedre - bli med på vår leserundersøkelse her

Usikker på hvilken behandling eller salong du skal velge? Her er andre behandlinger vi har testet for deg!

BEAUTYLOUNGE - Strålende hud på 30.min

Nålene som fjerner rynker

CLINIQUE MADELEINE - Masken som gir deg kjendisglød

Rull bort rynkene

KLINIKK KROPP OG SJEL - Stram opp med Body Wrapping

Vi testet kaviar på huden

Svett bort fem kilo

BETHS BEAUTY - Side2 fikk kuldesjokk

LES MER HELSE, TRENING OG VELVÆRE HER