(SIDE2): Celina Midelfart (35) og hennes kjæreste Tor Olav Trøim (45) forlot leende hånd i hånd årets Eierskapskonferanse i Oslo.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Lo og flørtet
Celina og Tor Olav satt ikke ved siden av hverandre under den store konferansen som ble avholdt i hovedstaden, men de forlot konferansen sammen etter at den var over tirsdag ettermiddag. De to flørtet og lo åpenlyst, selv om de ikke var veldig lystne på å stille opp for fotografene som ventet utenfor.

Alltid korrekt
Hun er i eliten av kvinnelige maktutøvere her i landet og en klesstil som tilsier det. Hun sviktet ikke denne gangen heller.

I kledd en lekker, marineblå figursydd drakt og Louis Vuitton-forretningsmappe så Celina som alltid ut som en den dyktige forretningskvinnen hun er.

Les mer her:Slik kler maktkvinnene seg

Les også:Folkets favorittdesigner

Les også:Dronningen av sort og hvitt

Mistet skoen
Fotografene knipset selvsagt en noe uheldig Celina på vei ut av bygning i Oslo sentrum - hun klarte å hekte fast sine klassiske Christian Louboutin-pumps i metallgitteret. Men Celina tok det hele med knusende ro, skal vi tro bildene.

Tor Olav tok rundt kjæresten sin og de to gikk av gårde sammen etter flere timer på konferansen.

Ett år sammen
Celina og Tor Olav har vært et par i om lag ett år. Tor Olav er en norsk næringslivsleder og finansmann, og kjent som investor John Fredriksens høyre hånd.

45-åringen er nestkommanderende i Fredriksens selskap Frontline - og det var også på vegne av det selskapet at han stilte på konferansen tirsdag.

Celina på sin side var på plass på vegne av sitt eget selskap Midelfart Holding AS.

Trygve Hegnar, som hun har et nært vennskap og mentorforhold til, satt ved siden av henne under konferansen.

Eierskapskonferanse hadde mange store navn på listen tirsdag - Kristin Krohn Devold, Jens P. Heyerdahl, tidligere konsernsjef i konglomeratet Orkla ASA og nærings- og handelsminister Sylvia Brustad var blant de fremmøtte.