Gå til sidens hovedinnhold

- Få farger slipper inn i garderoben min

Celine Aagaard er Vixen Blog Awards-finalist i hele tre kategorier!

(Side2): Celine Aagaard er redaktør i Stylemag, blogger og hennes instagram @hippiehippiemilkshake har i skrivende stund 37 000 følgere.

Fashionistaen har til stadighet mange jern i ilden, og om få uker aktuell med ny bok.

Celine er finalist i tre kategorier under årets Vixen Awards, som avgjøres kommende onsdag, og er hun nominert i disse kategoriene: «Årets blogger», «Beste dagens outfit» og «Årets moteblogg». Hun sier at hun håper at det kåres vinnere fra ulik bakgrunn og erfaring og synes kategorien «Årets ungblogg» og årets Nykommer» er spesielt spennende.

- Det er en unik mulighet for nye bloggere å få vist seg frem!

En smigret Vixen-finalist

- Jeg ble utrolig glad, da jeg hørte det. Det er veldig smigrende, spesielt når man har holdt på så lenge.

Celine har blogget siden 2008.

- Det er klart det er en anerkjennelse etter så mange år, sier den fornøyde finalisten.

- Jeg er ydmyk, og man aner jo ikke om man vinner noen av kategoriene, men det er klart man håper at man har en mulighet. Konkurransen er stor, men jeg håper jo jeg har en sjanse.

Om Hippiehippemilkshake

På bloggen sin deler redaktøren sitt liv i motebransjen, her deler hun stilbilder til inspirasjon til sine lesere. I tillegg legger hun ut og et og annet innlegg om interiør og skjønnhet. Kanskje er det derfor bloggen hennes Hippiehippiemilkshake har blitt så stor.

- Jeg håper det er fordi jeg inspirerer lesere og at leserne faktisk kan gjenskape stilen min, sier Aagaard.

- Inspirasjon er en stor del av hele tanken med blogg og det har tatt tid å bygge den opp. At man oppdaterer ofte er også vesentlig, samtidig som at man kan overraske med poster, fortsetter sjefsredaktøren.

Videre sier fashionistaen: - Jeg har prioritert, og er bevisst i hva jeg legger ut, jeg har vært tro til mitt konsept som har vokst på flere flater det siste året.

Viktig med synlighet

- Jeg har vært synlig med hensyn til mitt skjerfdesignsamarbeid. At stilen min også er blitt lagt merke til av fotografer under moteukene i utlandet er selvfølgelig ikke et minus. Det var stort å havne på style.com!

- Jeg er veldig takknemlig og føler 2013 har vært et bra år, og jeg har fått utrolig mang fine tilbakemeldinger av leserne. Det er det som betyr mest, ettersom det er de man skriver for!

Planlegger aldri sine antrekk

- Det har jeg aldri gjort. Antrekk er dagsavhengige, og det er langt fra det samme å style en modell som å style seg selv. Selv hvis jeg prøver å tenke på antrekk når jeg for eksempel skal pakke til moteukene, blir det aldri som jeg har sett for meg uansett. Derfor er kofferten alltid stor og med overvekt.

- Jeg tilhører ikke kategorien som tar på seg plagg for å ta bilde, for så å ta på seg noe annet. Å ta på seg kjole midtvinters for bilder er utenkelig, røper Aagaard.

Ikke kopier andre om du vil nå langt som blogger

Celines tips til nye bloggere er at det ikke er en god ide å kopiere andre, men at man må finne sin egen stil også vil du finne ditt publikum.

Få farger slipper inn i garderoben

Celines' stil er til inspirasjon for mange, og om den sier hun at hun er ganske svart/hvit, men at hun samtidig er opptatt av detaljer, slik at ikke stilen blir kjedelig.

- Det er få farger som slipper inn i garderoben. Jeg er en buksejente, liker det stramt og har en forkjærlighet for lange frakker, skinnjakker, store clutcher, netting og hvite paljetter.

Viktig med gjenbruk

-For meg er det viktig med gjenbruk, og jeg er opptatt av å blande dyrt og billig, og ikke minst være tro til egen stil, selv om det hender jeg plutselig går ut av boksen.

Kommentarer til denne saken