(SIDE2): Chanel er en av de gjeveste visningene under Paris Fashion Week. Tirsdag viste motegiganten sin høst/vinter 2014-kolleksjon på sitt faste sted, Le Grand Palais, og visningen var som vanlig det største høydepunktet under moteuken.

Svært kjendistett

Derfor er det ofte svært så kjendistett. Keira Knightley er en av luksusmerkets ambassadører og ansiktet til parfymen Coco, oppkalt etter motehusets ikoniske skaper.

Vakker i sort og hvitt

Keira hadde for anledningen selvfølgelig på seg Chanel med en volumøs overdel og en midje i et sort, ettersittende materiale som gjorde at hun om mulig så enda smalere ut enn hun er. Kjolen er fra Haute Couture-visningen Chanel viste tidligere i vinter.

Stilsikker

Med sløyfe i halsen og gullpumps, som er to av gjengangerne for vårsesongen, var skuespilleren en av de best kledde gjestene på motevisningen.

Lavendel fra topp til tå

De vakre kjendisvenninnene Leigh Lezark og Rihanna var også tilstede på Le Grand Palais på tirsdag. Rihanna hadde på seg et lyslavendel antrekk med joggesko og matchende rumpetaske. Leigh valgte perlesmykket Chanel viste i fjor høst.