(SIDE2): Da Karl Lagerfeld og Chanel inviterte til Grand Palais i Paris på tirsdag, var det en stor overraskelse som ventet de selebre gjestene. Karl Lagerfeld hadde gjort om Le Grand Palais til et luksussupermarket.

Kjendisene lekte seg

Popstjernen Rihanna og hennes gode venninner Cara Delevingne og Jordan Dunn lekte seg med rekvisittene etter visningen, til fotografenes store glede.

Aldri sett lignende

Alle gjestene så ut til å glede seg over visningen, og vi har aldri sett lignende. Alt var planlagt til minste detalj, og alle varene var spesiallaget for moteshowet.

Luksus joggesko

Som under Chanels Haute Couture visning viste Karl også disse modellene i joggesko. Joggeskotrenden, som vi har sett mye av det siste året, er dermed bekreftet kommet for å bli.

Tweed

I god Coco Chanel-ånd fikk vi se mye tweed på catwalken, men i nye volumøse siluetter. Tweedjakkene var kombinert med metalliske tights og kroppede topper med hull i. Kolleksjonen var leken, ung og veldig interessant.

Slutter ikke å imponere

Med sine 80 år slutter ikke designer Karl Lagerfeld å imponere. Han klarer alltid å overraske, komme med nye snitt og er en av verdens ledende trendsettere.