(SIDE2): I dag var det endelig duket for en av moteuka i Paris' mest etterlengtede visninger, nemlig Chanels kolleksjon for våren og sommeren 2016.

På catwalken kunne vi blant annet se modellene Kendall Jenner og Lily-Rose Depp. Pappa Johnny Depp uttalte nylig at han er ganske bekymret for datterens kometkarriere, men at det er strålende at hun har det så gøy. Depp har vært Chanels modell en kort stund.

Som en rød tråd gjennom kolleksjonen kunne vi se mye mønster, ruter, tweed og blåtoner.

Viktige kontraster

Med feminine klær designet for kvinnelige former, sammen med en sportslig og herrelignende undertone, baserer Karl Lagerfeld seg på kontraster når han designer kolleksjoner.

- Denne kolleksjonen har masse kontraster. De kvinnelige formene spiller fint sammen med de futuristiske solbrillene, og til tross for alle kontrastene klarer faktisk Lagerfeld å lage en rød tråd og en sammenheng gjennom hele kolleksjonen, sier moteredaktør i Side2, Line Kirkhus.

Flere detaljer i kolleksjonen kan også tyde på at Lagerfeld har latt seg inspirere av det å være ute på reise.

Populære solbriller

Solbrillene tar mye av fokuset i visningen, og det er ingen tvil om at de kommer til å bli et populært plagg for motepersonligheter verden over.

- Disse solbrillene kommer til å ta helt av, og alle kommer til å ville ha dem, sier Kirkhus, før hun legger til:

- Han har et spesielt talent for å lage it-plagg. De tre siste kolleksjonene har alle lansert it-sko som alle vil ha.