Gå til sidens hovedinnhold

Desperat etter å bli som Posh

Nei, dette er ikke Victoria Beckham, hun bare later som.

(SIDE2): Å la seg inspirere av kjendisenes stil er helt ok, men c-kjendis Chanelle Hayes har dratt den ut til det ekstreme.

«Big Brother»-stjernen kopierer sitt idols stil til punkt og prikke, og vil helst ikke gå med et antrekk uten at hun har sett at Victoria Beckham allerede har brukt det.

Se bilder av Chanelle nederst

Til og med Victoria Beckhams flyvertinne-kostyme fra showet til Victoria Secrets kopierte Chanelle for en tur på byen.

Farget håret
Den søte blondinen har lenge hatt en bob-frisyre som likner mistenkelig på Beckhams. Men nå som Victoria har farget håret mørkebrunt så Chanelle ingen annen løsning enn å farge håret i samme farge. Hennes nye sveis kan du se på Daily Mail.

Chanelle Hayes har ikke alltid kopiert fotball-Englands førstefrue. Hennes nye dramatiske stil kom etter bruddet med tidligere boyband-kjæresten Zac (Ziggy) Lichman (26). Hun påstår at hun nyter singellivet, men ble nylig observert stormende ut av en fest da ekskjæresten gikk hånd i hånd med en attraktiv brunette.

Eksen oppkalt etter Loos
- Jeg er lei av gutter. Jeg skal bare ha det moro en stund. Hvem trenger gutter når man har venninner og cocktails?, sier Chanelle ifølge Daily Mail.

Ekskjæresten har fått kallenavnet Rebecca, etter Rebecca Loos som David Beckham trolig hadde en affære med mens han var gift med Victoria.

Victoria og Chanelle må så klart ha felles fiende også.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken