Gå til sidens hovedinnhold

Se Charice (16) synge for Oprah

Verdens yngste diva?

(SIDE2): Den 16 år gamle filippinske jenta Charmaine Clarice Relucio Pempengco, (heldigvis) bedre kjent som Charice, har steget i gradene siden hun ble oppdaget av en svensk produsent på YouTube i 2007.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Aspirerende diva
Etter den spede begynnelsen har hun i 2008 blant annet opptrådt for 50 000 fotballfans på Feyenoord Stadion i Rotterdam og amerikanske TV-show som Oprah.

Charice har Celine Dion, Whitney Houston, Beyoncé og Mariah Carey som sine store heltinner, og om utviklingen fortsetter er det liten tvil om at den eldre garde av divaer vil ha en real konkurrent om noen år.

Video:Se Charice synge «My Heart Will Go On»

Vanskelig oppvekst
Som om ikke stemmeprakten hennes er imponerende nok, sørger nå Charice og hennes musikalske talent for å brødfø familien.

Som 3-åring var sangtalentet et hjelpeløst vitne til at hennes far forsøkte å ta livet av moren. Heldigvis fikk noen hjelpsomme naboer stanset hendelsen, og hennes mor forlot mannen med Charice og søsknene.

Oprah er så imponert over 16-åringens talent at hun satte Charice i kontakt med superprodusenten David Foster (Whitney Houston, Celine Dion m.fl.), som også har latt seg rive med.

- Jeg kunne ikke finne en bedre fremtidig stjerne, uttalte han nylig om Charice.

Video:Se Charice synge duett med Celine Dion

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken