(SIDE2): Prinsesse Dianas bror Charles har forlovet seg igjen, få måneder etter at han dumpet sin forrige forlovede.Den 46 år gamle jarlen av Spencer skal ifølge avisen Daily Mail ha datet den canadiske eksmodellen Karen Gordon (38) i bare fire måneder før han fortalte ungene sine at han planlegger å gifte seg med henne.

Ifølge avisen skal jarlens venner og familie være i sjokk etter nyheten om at han vil gifte seg med Karen Gordon 18. juni. I september brøt Charles forlovelsen med en annen glamorøs eksmodell ved navn Bianca. Hun var enken etter en eksentrisk britisk lord som døde i badekaret med kokain og cannabis i blodet.

Inviteres i bryllup?
Ekteskapet blir det tredje for jarlen av Spencer. Hans nye forlovede har også vært gift tidligere, med film og tv-produsenten Mark Gordon (Saving private Ryan, Grey’s Anatomy), og har to barn.

Siden Charles er prins Williams onkel, og de to nå er forlovet, vil Karen Gordon etter alt å dømme bli invitert til prinsebryllupet i Westminster Abbey 29. april.

Seksbarnsfar
Jarlen av Spencer var gift med sin første kone, eks-modellen Victoria Lockwood, i åtte år. Paret fikk fire barn sammen og ble skilt i 1997, kort til etter at prinsesse Diana døde i den tragiske bilulykken i Paris. Hans andre kone var Caroline Freud, som han giftet seg med i 2001. De fikk to barn sammen.

Britiske medier har anslått at jarlen har en formue på rundt 120 millioner pund, som gjør ham til milliardær i norske kroner.

Charles Spencer kom med harde utfall både mot den britiske kongefamilien og mot pressen i sin minnetale under søsterens begravelse. Han lovet også å ta seg ekstra godt av nevøene William og Harry, men ifølge britiske medier skal denne kontakten ha blitt stadig mindre.