Gå til sidens hovedinnhold

Droppet ut av «50 shades of Grey»

Hvem skal erstatte ham?

(SIDE2): Tidligere i høst ble det kjent at «Sons of Anarchy»-stjernen Charlie Hunnam (33) hadde landet rollen som Christian Grey i den kommende adapsjonen av boken «50 shades of Grey».

Dårlig timing

Nå viser det seg at stjernen må se seg nødt til å trekke seg, grunnet et tett tidsskjema i forbindelse med TV-innspillingene av den populære serien som gjorde ham kjent for alvor i første omgang.

- Skaperne av Fifty Shades of Grey og Charlie Hunnam har blitt enige om å finne en ny mannlige hovedrolle, da Hunnams tette tidsskjema ikke gir ham tilstrekkelig tid til å forberede seg for rollen som Christian Grey, uttaler Universal til Deadline.

Det skal også legges til at britiske Hunnam først sa nei til rollen som Christian. Selv sier han at han ikke var sikker på om timingen for en slik rolle var rett.

- Det hadde med timingen å gjøre. jeg ville bare være sikker på at jeg hadde nok tid til å forberede meg, og gi denne fyren troverdighet og være tro mot karakteren hans. Da de (filmselskapet, red.anm.) bestemte seg fort å utsette filmingen noe, for å gjøre det mulig, sa jeg ja.

Ikke sexy nok?

Det var bare en måned siden at det ble annonsert at de to hovedrollene var funnet for filmen, som forventes å komme i minst tre deler.

Avsløringen om hvem som skulle spille de to hovedpersonene Christian Grey og Anastasia Steele satt mange hjerter i kok, og flere av bøkenes fans mente at han ikke «var sexy nok» for rollen.

Selv om Hunnam er ute, så ser det ut til at Dakota Johnson, datteren til Melanie Griffith og Don Johnson, fortsatt skal spille Ana - på tross av at hun har blitt kritisert for samme grunn.

Johnson skal ha fått rollen fordi skaperne ønsket en ung, og up-and-coming skuespiller i rollen som Ana.

Før det ble avklart at disse to hadde landet rollene, var det flere rykter som gikk om hvem som kom til å få spille de populære, fiktive karakterene.

En rekke hete kandidater

Blant annet ble «Twilight»-stjernen Robert Pattinson regnet for å være en het kandidat, og det er meget mulig at filmskaperne vil gå for ham etter Charlies sjokkexit, skriver Daily Mail .

Fra før av er det kjent at Alex Pettyfer skal ha spilt inn en testscene, og at der var mange navn som konkurrerte; deriblant Ian Somerhalder, den nye Supermann Henry Cavill og Star Treks Chris Pine.

Filmen skal regisseres av Sam Taylor-Johnson.

LES FLERE SAKER FRA SIDE2:

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted

Kommentarer til denne saken