(SIDE2): - Jeg er lei av å lyve. Jeg er lei av å late som om serien ikke suger. Jeg er lei av å late som om Ashton ikke suger, sier Charlie Sheen (46) i et intervju med TMZ.com.

Se intervjuet nederst i saken!

- Serien er dårligere
Sheen ble sparket fra den populære TV-serien i fjor, og Ashton Kutcher (34) ble raskt hans arvtaker.

Charlie Sheen ble sparket fra rollen som Charlie Harper etter flere offentlige krangler med studiosjefene og et privatliv som gikk helt av hengslene. Sheen skal blant annet ha kalt produsent og serieskaper Chuck Lorres vitser noe han måtte lage gull av.

Sympatiserer med Ashton
Men nå tar han bladet fra munnen og legger ingenting imellom for hva han virkelig føler for den niende sesongen av «Two and a half men». Komiserien er av avisen The New York Times kåret til den beste i 2000-tiåret, men Sheen mener at den har tapt seg betraktelig. Han uttrykte også tydelige at han måtte gjøre gull av gråstein-vitsene til serieskaper Chuck Lorre.

- Når du tar bort hovedrollen fra serien, som de idiotisk nok gjorde, så vil det drive bort. Og disse gutta trenger et redningsfartøy snart, raser Sheen.

Utblåsningen kommer etter at filmstudioet Warner Brothers har nektet 46-åringen å bruke bilder de har tatt til promoteringen av hans nye serie «Anger Managment».

Elendig manus
Ashton Kutcher spiller rollen som den barnslige internettmillionæren, Walden Schmidt, som kjøper Charlies hus ved stranden etter at han dør. Med på kjøpet får han Charlie Harpers bror Alan (Jon Cryer) og nevø, Jake (Angus T. Jones). Sheen kritiserer også manusforfatterne, og at Ashton er offer for elendig skriving.

Sheen, som tidligere har opptrådt relativt politisk korrekt over for Kutcher, sympatiserer med arvtakeren i så måte.

Nye episoder av «Two and a Half Men» ser du ukedager klokken 22.30 på TV3.

Se intervjuet fra TMZ under:

HTML EMBED