Gå til sidens hovedinnhold

Eksen med sjokkpåstander mot Sheen: - Sa han skulle drepe meg og barna

Nå går hun til sak mot skuespilleren.

(SIDE2): Det er ingen tvil om at livet har vært tøft for skuespilleren Charlie Sheen de siste årene.

I 2011 ble det kjent at Sheen ble skrevet ut av serien «Two and a half men», og fire år senere gikk han selv ut for å fortelle at han var HIV-positiv.

Nå ser det ut til at skandalene kommer på løpende bånd for skuespilleren, da ekskona Denise Richards går til sak mot den tidligere ektemannen.

Kastet ut av huset

Dramatikken begynte for alvor da Charlie Sheen kjøpte et eget hus ved siden av sitt eget som Richards og ungene kunne flytte inn i, forteller Richards.

I rettsdokumenter skaffet til veie av nettstedet TMZ, skal Richards ha sagt at huset ble lovet henne og de to døtrene, men deretter skal Sheen likevel ha tvunget dem til å flytte ut i september, uten å finne et nytt sted de kunne bo.

Charlie Sheen mener på sin side at dette kun er et desperat forsøk for ekskona å presse ham for mer penger på.

- Jeg skal drepe dere

Den sterkeste anklagen Richards kommer med er likevel ikke utkastelsen av huset, men ting Sheen skal ha sagt til deres da åtte år gamle datter.

Richards mener nemlig hun har overhørt en samtale hvor han truet med å drepe både datteren og moren.

- Jeg skal drepe deg, og jeg skal drepe moren din, skal skuespilleren ha sagt, før han skal ha fortsatt med å kalle datteren en rekke stygge navn.

Sammen med rettsdokumentene skal det også ligge et sjokkerende brev en av døtrene skal ha sendt Sheen, hvor hun blant annet spør «Hvorfor sier du at du håper mamma spiser gris og dør?».

Kommentarer til denne saken