Gå til sidens hovedinnhold

Derfor fanges du av dette

Mer oppdatert på Charlie Sheen enn Libya? Du er ikke alene.

(SIDE2:) Charlie Sheen har gjort et stormløp rundt i amerikanske medier og gitt det ene mer bisarre intervjuet etter det andre. Og selv her hjemme leser folk om Sheen. Det er ifølge en psykolog CNN har snakket med «helt naturlig».

Jo mer bisarr oppførselen til «Two and a Half Men»-stjernen er, jo mer opptatt av ham blir vi. Noe av det samme skjedde da Britney Spears offentlig raket av seg håret for noen år tilbake.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Aldri påvirket jobben
Charlie Sheen har aldri gjemt sitt lys under en skjeppe. Han har vært helt åpen om sin omgang med prostituerte og pornostjerner. Han har også snakket om sitt eget dopproblem. Det var da han ramlet utpå igjen på et hotellrom i New York med en ung stripperske som selskap (og ekskona Denise Richards og barna deres i et annet rom) at det hele startet denne gang.

- Uansett hvor mange problemer Charlie har hatt, så har han alltid vært ytterst profesjonell på settet. Til verre det har vært, til mer proff har Charlie vært, har medspiller i «Two and a Half Men», Jon Cryer, uttalt. Nå er han arbeidsløs på grunn av Sheen.

Etter at skaperne av TV-serien «Two and a Half Men» kunngjorde at de la ned resten av sesongen nå, lenge før den var ferdig innspilt, har Charlie Sheen rasende tatt bladet fra munnen. Han har blant annet kalt serieskaper Chuck Lorre for en pissemaur.

- Den jævla dritten tok pengene ut av lomma mi, min families lomme - og viktigere, min andre families lomme: seriens stab, sa Sheen til radioverten Alex Jones, før han utfordret Lorre til slåsskamp. Deretter har det gått slag i slag.

Intervjuer på rad og rekke
Først inngikk Sheen en eksklusiv avtale med ABC om intervju bare for å bryte denne i neste øyeblikk med NBC.

Deretter gikk han til TMZ, radioprogrammet «Loose Cannons» og CNNs «Piers Morgan Tonight» før han avsluttet neste dag med Howard Sterns radiopgoram og å være på omslaget av bladet People.

- De har utfordret en krigsherre, uttalte han om skaperne av «Two and a Half Men» og forlangte lønnsøkning til 3 millioner, mens han knapt kunne sitte stille og øynene var vid åpne.

Og hvorfor glaner vi?

- Vi er i alle fall ikke som ham
- Dette handler om at noen som har langt mer enn oss, faktisk virker å ha langt mindre enn oss, sier psykiater Lillian Glass til CNN. Forståelsen av at «vi er i alle fall ikke så gærne som Charlie» gjør at vi blir sittende for å bedømme hvor gal vi synes han er. Dessuten er det noe ubehagelig, men samtidig fascinerende ved et menneske som ikke er helt seg selv.

Drew Pinsky, kjent som den medisinske lederen av «Celebrity Rehab with Dr. Drew», sier at kjendiser som bryter sammen offentlig ikke er noe nytt.

- Men Charlie Sheen virker ikke som han har noe nettverk som fanger ham opp, sier han.

PR-ansvarlig ga seg
Nylig ga Charlie Sheens talsmann seg. Publisisten Stan Rosenfield er en av de mest respekterte i Hollywood og har jobbet med Sheen i en årrekke.

- Jeg er veldig, veldig glad i Charlie, men på dette tidspunktet kan jeg ikke utføre jobben min til det fulle og med respekt slutter jeg, uttalte han. Det er trolig at Rosenfield har rådet Sheen til ikke å la seg intervjue av alle kanalene.

Bob Garfield, som leder det mediekritiske programmet «On the Media» sier til CNN at amerikanske medier burde ha takket nei til å intervjue Sheen når de sa at han er så mentalt ustabil som han er.

Griper far inn?
Charlie Sheens far er Martin Sheen. Kjent som «Presidenten» og filmen «Apokalypse Nå». Sheen senior strevde i årevis med alkoholmisbruk, og sier han er redd for at han er noe av årsaken til at sønnen har så store problemer. De to har et veldig nært forhold.

- Hvis han hadde kreft, hvordan skulle vi ha behandlet ham? Sykdommen du har når du er avhengig av enten alkohol eller narkotika er en form for kreft, sa han til Sky News nylig.

Sheen er også viden kjent for å ha anmeldt sin egen sønn til politiet i 1998 da Charlie brøt vilkårene retten hadde satt for ham at han ikke skulle bruke dop. Da lå Charlie Sheen på sykehuset etter en kokainoverdose.

I januar overtalte far sønnen til å legge seg inn på rehab igjen. Siden har Charlie Sheen vært på rehab, men tilbrakt mer tid hjemme sammen med sine to «gudinner».

LES MER:

- Vi gjør det Charlie ber oss om
Hvor tar han det fra?
- De er gudinnene mine
- Sheen er gal
- Jeg vil ha lønnsøkning

Reklame

- Den beste barbecuesausen vi har smakt

Kommentarer til denne saken