Gå til sidens hovedinnhold

Ja visst kan han erstattes

Når TV-stjerner lager trøbbel, er de ofte blitt erstattet - med stor suksess. Bare se her.

(SIDE2:) Det er blitt rapportert fra Hollywood at skaperne av «Two and a Half Men» kan tenke seg å erstatte Charlie Sheen med en annen skuespiller, og dermed holde liv i verdens mest innbringende TV-serie likevel.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Samtidig har Sheen saksøkt dem for 100 millioner dollar fordi han mener de ikke har grunnlag i kontrakten for å sparke ham. Nylig gikk «30 Rock» Alec Baldwin skriver i sin eget spalte i The Huffington Post a t Sheen bør «tigge om å få jobben tilbake».

- Ta deg en lur, og en dusj, og be så om å få jobben tilbake. Fansen din ville ha ønsket det, sier Baldwin.

Men om Warner Bros. er interessert i det, vites ikke. Det sies at de har vært i samtaler med Rob Lowe om å overta rollen. Jon Stamos har uttalt at han så visst ikke ønsker å erstatte Sheen.

Men det er ikke første gang et show har overlevd og faktisk blitt en større suksess når en ny hovedperson har entret arenaen, skriver Entertainment Weekly. Bare se under:

1. NYPD BLUE
Politiserien «NYPD Blue» fikk problemer med sin hovedstjerne David Caruso som de mente begynte å forlange altfor mye i kontrakten. Serieskaperne så seg lei på Carusos stjernenykker og Caruso valgte å forlate serien. Deretter hyret produsentene inn Jimmy Smits. Smits viste seg å ha en mye bedre kjemi med Dennis Franz som spilte Carusos partner Sipowitz, og som følge av det solide forholdet de bygde opp mellom sine rollefigurer, økte seertallene betraktelig.

Det tok David Caruso mange år før han virkelig kom tilbake i «C.S.I Miami».

2. SPIN CITY
Michael J. Fox ble ikke sparket fra «Spin City», men måtte gi seg på grunn av Parkinsons-sykdommen. Han ble faktisk erstattet av ingen ringere enn Charlie Sheen. Showet fortsatte i to sesonger til med Sheen som borgermesterens hjelper. Og det hjalp å bygge Sheen som stjerne.

3. CHARLIE'S ANGELS
Nå avdøde Farrah Fawcett forlot detektivserien brått og uventet og ble erstattet av Cheryl Ladd som i serien spilte hennes lillesøster. Det led serien ingen nød av tross Farrahs høye profil.

4. BEVERLY HILLS 90120
Shannen Doherty er en annen skuespiller som kom på kant med produsentene av TV-serien sin. Etter fire sesonger valgte Doherty å forlate serien for å forfølge andre muligheter, som aldri helt materialiserte seg. Tiffani Thiessen som overtok rollen som «jenta man aldri kunne stole på» fortsatte i gjengen til Beverly Hills i seks år. Doherty har for øvrig gjort det samme en gang til i «Charmed» der Rose McGowan med suksess tok over hennes hekserolle.

5. CHEERS
Shelley Long valgte selv å forlate komiserien «Cheers». Dermed sto serieskaperne uten en kjæreste for Ted Dansons bareier, og hyret inn Kirstie Alley. Det ble Alleys store gjennombrudd.

- Alle store produsenter vet at hovedstjernen deres ikke er større enn showet selv når showet er en hit. Det har de faktisk rett i. Så delta på «Letterman», Charlie og be om unnskyldning. Ta deg sammen. Amerika vil tilgi deg, sier Alec Baldwin.

Reklame

- Den beste barbecuesausen vi har smakt

Kommentarer til denne saken