Gå til sidens hovedinnhold

Hvor tar han det fra?

Charlie Sheen (45) har skeiet ut før.

(SIDE3): Nettsiden livethesheendream.com er brennhet om dagen. Dette er kort og godt en samling av de morsomste og mest utrolige Sheen-sitatene.

Klikker man på Charlies hode popper det opp et nytt sitat, og det er relativt underholdende. Bare prøv selv.

Et sitat som vi ennå ikke har fått opp, men som er en klassiker er «This is like a sober acid trip». Det er gjengitt på IMDB og en rekke andre nettsider som tar for seg minneverdige sitater.

Bakgrunnen er at i 2002 hadde Charlie Sheen en viktig rolle i en annen TV-serie, nemlig «Spin City». Han kom inn når Michael J. Fox matte gi seg på grunn av sykdom, og mange trodde at serien var på hell. Sheen leverte imidlertid varene, og fikk altså en Golden Globe for rollen i 2002.

Det var her han kom med det klassiske sitatet, og han så noe bedre ut for ni år siden enn han gjør i dag.

Artikkelen fortsetter under videovinduet.

HTML EMBED

Kudos fra Slash

De fleste som uttaler seg til media mener at Sheen har mista helt grepet og at han bør beskyttes mot seg selv, og få hjelp før dette går skikkelig ille.

En som synes Sheen er litt kul, og som ikke er helt A4 selv er rockestjernen Slash. Ifølge Ask Men ble han intervjuet om Charlie Sheen nylig, og da kom han med følgende uttalelse:

- Jeg elsker Charlie, han er nok mest sannsynlig den fremste rock n' roll-fuguren i hele underholdningsbransjen. Han har klart å komme unna med hva han gjør i det showet og fått lønnsøkning årlig i mer enn ti år. Jeg synes det er ganske kult, sier Slash .

Men sjekker man IMDB ser man at Slash tidligere har passet på vennen sin også. I et ikke datert sitat forteller Sheen at et av hans aller beste minner er når han var hjemme hos Slash. Etter at de to hadde festet i fire dager uten å sove satte Slash han ned foran seg og sa: «Du må ta deg sammen og bli ren».

- Du vet du har gått for langt når Slash sier «Hei, du må legge deg inn på rehab, du må roe ned. Du kommer til å dø», sier Sheen om episoden ifølge IMDB.

TV eller virkelighet

I serien «Two and a Half Men» er det mange episoder der det spøkes med både dop og kvinner, og likheten mellom rollefiguren Charlie Harper og Charlie Sheen er åpenbar. Som for eksempel i klippet under. At Sheen nå tilsynelatende er i ferd med å miste fatningen og gjør store intervju som sendes på de aller største TV-kanalene verden over, vil garantert øke interessen for likheten mellom serien og Sheen.

Så om den skullle bli skrinlagt så er man ihvertfall sikret at den vil gå i repriser til vi er lei både TV-en og Sheen.

HTML EMBED

Mange husker kanskje ikke at en ung Charlie Sheen i 1986 (han var da 20) var med i filmen «Ferris Bueller's Day Off» i en liten rolle. Ironisk nok spiller han en rollefigur som tilsynelatende liker dop og action også da:

HTML EMBED

Det var for øvrig rollen i «Ferris Bueller's Day Off» som var hans oppladning før han landet rollen i «Platoon», filmen som satte han på stjernekartet en gang for alle. Før det var han mest kjent som Martin Sheens sønn og broren til Emilio Estevez.

HTML EMBED

Som kjendisbarn og med suksess i sekken bar det mange som spådde at det hele kom til å ta helt av for Sheen, men utad holdt han masken. Men det kom senere frem at han spilte inn den neste store suksessen, «Wall Street» i 1987, nesten konstant driting.

- Jeg hadde begynt å drikke på den tiden. Vi filmet i New York og jeg var ute på barer til 3 eller fire om morgenen så prøvde jeg å møte opp til en 06-avtale for å stå ansikt til ansikt med Michael Douglas og utgjøre 50 prosent av en scene. Hvordan kunne det fungere? Likevel, der var jeg, fyren som hadde skutt gullfuglen, som så seg rundt ved daggry bare for å oppdage at den eneste som fortsatt festet, det var meg, har Charlie Sheen sagt i ettertid.

Når man tenker på at det er snart 25 år siden Charlie Sheen sto drita full og alene etter stengetid, så er det godt gjort at han har levert så mange suksesser som han har de siste 25 årene.

Tilbake på nåtiden. Charlie Sheen har også gjort et radiointervju med Howard Stern og Robin Quivers denne uka som de har postet på YouTube. Det er mye som tyder på at ståa ikke er spesielt bra om dagen hjemme hos Sheen. Men han har vist seg som en som kan ta seg over brente broer før.

HTML EMBED
HTML EMBED
HTML EMBED
Reklame

- Den beste barbecuesausen vi har smakt

Kommentarer til denne saken