Gå til sidens hovedinnhold

Nå vil han ha tilbake rollen

Charlie Sheen vil tilbake til «Two and a Half Men».

(SIDE2:) Charlie Sheen har trukket til seg mye oppmerksomhet den siste måneden. Etter å ha skjelt ut sjefene i «Two and a Half Men», fikk han sparken fra den populære serien.

Ville ikke tigge
Videre har han saksøkt sjefen Chuck Lorre for hundre millioner dollar og omtalt ham som «den kontaminerte lille larven».

- Den jævla dritten tok pengene ut av lomma mi, min families lomme - og viktigere, min andre families lomme: seriens stab, sa Sheen.

Les også:
Kontrakt stopper Sheen
Taper 27 millioner kroner

Han var også sikker på at han ikke ville be om å få jobben tilbake:

- Alle synes at jeg bør tigge om å få jobben min tilbake. Men det er jeg som kan advare dem om at det er alle andre som kommer til å tigge meg om å få jobben sin tilbake, sa han til NBC.

Les også: - Jeg vil ha lønnsøkning

- La oss løse problemene
Nå har han forandret mening. I et av sine show i Radio City's Music Hall åpnet han seg før helgen at han gjerne vil tilbake til suksesserien, skriver EkstraBladet.dk.

- Selvfølgelig vil jeg gjerne ha jobben min tilbake. La oss få Chuck Lorre til Radio City og la oss løse problemene med «Two and a Half Men», sa han.

Han forsvarte likevel at han har reagert på å miste jobben:

- Jeg tjente fem milliarder dollar for dem og ga folk nesten et tiår med underholdning, og så sparker de meg. Jeg hadde det nok for gøy. Men hva hadde de forventet, når de betaler meg slike summer? sa han.

Forandret mening
Etter at det ble kjent at han fikk sparken, var han mer kjepphøy:

- Jeg føler meg fri - endelig, sa han mens han viftet med en machete, ifølge TMZ.

Les også: Nå har han fått sparken

Kommentarer til denne saken