Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg vil ha lønnsøkning

Charlie Sheen tar helt av i nytt intervju. Se video over.

HTML EMBED

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy

(SIDE2): Ikke før ABC-programmet «20/20» hadde fått ut teaseren for sitt eksklusive intervju med Charlie Sheen kom det frem at han allerede hadde brutt eksklusiviteten i avtalen og gjort et annet eksklusivt intervju med NBC.

De har nå også sluppet en teaser for sitt intervju. Der ser det ut til at Sheen enten gir fullstendig f..., eller at han er nær ved en komplett sammenbrudd.

- Jeg snakket med Charlie Sheen i hans hjem store deler av dagen i går. Der møtte jeg tvillingguttene hans og hans nye kjærester, to kvinner han kaller gudinnene. De bor forresten med han nå, sier NBC-reporteren innledningsvis.

I det som er sluppet av intervjuet kan man se at Sheen benekter at han noen gang har vært rusa under innspillingen av TV-serien «Two and a half men».

- Jeg er ikke sinna, jeg er dedikert. Alle synes at jeg bør tigge om å få jobben min tilbake. Men det er jeg som kan advare dem om at det er alle andre som kommer til å tigge meg om å få jobben sin tilbake.

Jeg er en mann som holder det han lover. Så jeg skal fullføre jobben og til og med være der ut sesong 10. Men på dette tidspunktet på grunn av psykologisk stress koster det nå 3 millioner dollar per episode, sier Sheen i intervjuet.

Omregnet i norske kroner er det i underkant av 17 millioner kroner per episode.

Så du vil ha lønnsøkning, sier reporteren som nesten ikke tror det han hører.

- JA, se hva de har fått meg til å gå gjennom.

- Jeg er underbetalt nå, sier Sheen når reporteren spør en gang til om han ønsker en lønnsøkning fra 2 millioner dollar til tre millioner dollar.

Deretter legger Sheen ut om hvor spesiell han er. Du ser teaseren øverst i denne saken.

ABCs teasere for deres Sheen-intervju ser du under.

HTML EMBED
HTML EMBED

Kommentarer til denne saken