(SIDE2): De fleste ville nok fikk litt problemer med snakketøyet om de fikk møte den amerikanske presidenten, men det gikk litt ekstra i krøll for Charlize Theron da hun fikk møte Barack Obama.

I anledning en opptreden på talkshowet «Jimmy Kimmel Live» møtte Charlize den amerikanske presidenten backstage, og de to ble stående å prate om forskjellige ting.

Inviterte på strippeklubb

- Han var så hyggelig åpen, og ble stående å prate med meg om at han var så glad for å være med på dette showet her, og at det hjalp ham med å nå ut til et yngre publikum, sier Charlize til Kimmel.

Deretter gjemmer hun hodet i hendene. Det viser seg nemlig at da det ble skuespillerens tur til å snakke, gikk munnen litt raskere enn hodet.

- Jeg visste ikke hva jeg skulle si, så da det ble min tur til å snakke klarte jeg å si at om han var interessert i å møte et nytt publikum, kunne jeg gjerne ta ham med på en strippeklubb, sier Theron.

Ligger våken om nettene

Når det først var sagt reagerte Obama forståelsesfullt, og spøket det hele bort. Det stoppet imidlertid ikke Charlize Theron fra å få panikk.

- Jeg klarte ikke sove i fire uker etterpå. Hver eneste gang jeg lukket øynene så tenkte jeg bare på det som hadde skjedd, og så ble jeg flau igjen, sier hun.

Dette er imidlertid ikke første gangen noe lignende skjer. Charlize pleier nemlig å opptre upassende i stressende situasjoner.

- Om jeg blir nervøs så begynner jeg bare å snakke om upassende ting. Jeg klarer ikke å styre det, det er som en mild form for tourettes, sier hun.