(SIDE2): Nylig har en videosnutt av Brooke Mueller (36), ekskone og mor til Charlie Sheens (48) to sønner Max og Bob, dukket opp på nett.

Der røyker angivelig tobarnsmoren crackcocain, før hun gjør en ny avtale med langeren (som for øvrig er den som filmer).

Mueller fyrer opp glasspipa, tar et dypt trekk, og vil deretter ha mer.

- Hvor er krystallene? Jeg betaler 1500 dollar, sier hun. Videoen er gjort om natta, og Brooke er ikledt en brun morgenkåpe og ser ikke ut til å ha pyntet seg før besøket av langeren.

Se videoen nederst i artikkelen!

Og som dailymail.co.uk poengterer,tyder mye på at det ikke akkurat er første gangen hun tenner opp ei pipe av denne sorten.

- Brooke elsket å bli høy. Dette var bare nok en vill natt der hun ble høy. Da hun holdt på med dop, gjorde hun det tre-fire ganger i uka, sier en kilde til radaronline.com, som skal ha vært til stede den aktuelle natten.

Videoen skal være gjort før Mueller ble innlagt på rehab i mai i år, der hun ble tvangsinnlagt fordi hun etter legenes vurdering var en fare for seg selv. De siste fire månedene har hun vært på Betty Ford, deretter på et rehabiliteringssenter i Orange County. Hun er nå ferdig med oppholdet.

Det er hennes 21. opphold på rehabilitering, og skjedde etter hennes overdose på metaamfetamin.

Hun mistet omsorgen for de to sønnene hun har med Sheen da hun entret rehaben, og siden da har Sheens andre ekskone, Denise Richard (42) tatt seg av guttene.

- Jeg vet at hun er klar over at dersom hun ikke stopper med stoff, kommer hun til å miste ungene som for alltid. Forhåpentligvis klarer hun å slutte, fortsetter radaronlines kilde.

Richards har også to barn med Charlie, døtrene Sam (9) og Lola (8), i tillegg til at hun har adoptert Eloise (2) på egen hånd. Muellers to sønner er fremdeles hos Richards, til tross for at Mueller nå er ute av rehab. Hun har samvær med de guttene to ganger i uka, og prøver nå å få tilbake omsorgen for dem.

Mueller bor angivelig i Scary Spice - Melanie Brown - hus i Tarzana, mens Sheen skal være interessert i å flytte henne til nabolaget der han selv og Richards bor. De to er nærmest naboer å regne, og Sheen er interessert i å ha de fire barna han har med de to eksene, i nærheten.

Som med Richards, har også Sheens forhold til Mueller vært turbulent. Blant annet ringte hun politiet og sa han truet henne med kniv, da paret fremdeles var sammen i 2009. Han har også mistet samværsretten med sine to tvillinggutter, men var den som hjalp Mueller inn på rehab i for to år siden, da familien hennes ikke orket eller ville mer.

De to giftet seg i 2008, og et par måneder senere ble guttene født. Richards og Sheen giftet seg i juni 2002. Hun søkte om skilsmisse i mars 2005, og de ble offisielt skilt i november 2006. Skilsmissen var begrunnet med at hun beskyldte han for vold.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

HTML EMBED