(SIDE2): Det årlige roseballet i Monte Carlo i Monaco er en av de aller største festene for eliten i landet. Alle er der.

Også i år ble Rose Ball arrangert med et spesielt tema - nå var det rock n´roll som gjaldt og de kongelige og deres kjendisvenner tok den helt ut da den sosiale kalenderen startet året med brask og bram.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Champagne-armbånd
Prinsesse Caroline (52), i fotsid kjole fra Chanel, tok varmt imot en av rockelegende Chuck Berry (82) som underholdt på ballet.

Og prinsessen var uten tvil klar for fest - til antrekket hadde hun valgt et litt annerledes tilbehør, de ståltrådtynne toppene på champagneflasker var satt sammen til armbånd! Fem topper var satt sammen til ett armbånd og Caroline valgte å pryde begge håndleddene sine med tilbehøret.

Designer Karl Lagerfeld var også til stede, og det så jammen ut som at han godkjente det litt utenom det vanlige tilbehøret.

Rocket
Charlotte Casiraghi (22) kom sammen med glamorøse venninner og lillebror Pierre (21). Charlotte, også hun i Chanel, tok dansegulvet ikledt en svart, stroppeløs kjole og store glitrende øredobber i ørene.

Charlotte er uten tvil en av landets største skjønnheter og utseende har hun arvet etter moren - de er jo nesten klisslike.

Danset
Charlene Wittstock (31) kom sammen med kjæresten fyrst Albert (51) på ballet - og er det noen om kan feste, så er det turbofyrsten! Charlene hadde tatt rocketemaet helt ut, noe den tuperte frisyren tydet på.

Mange venter på bryllupsklokker for fyrsten og hans kjæreste gjennom de siste tre årene, og europeisk presse har tippet bryllup i år - men det kan se dårlig ut enn så lenge.

Og mens Charlene venter på et eventuelt frieri, svingte paret seg gladelig til rockemusikken på ballet i helgen. Paret så, som man kan se på bildet nederst i saken, svært forelsket ut.

Les også:Forlovelser, bryllup og barn?

Les mer her:Fyrstens sexy kommende kone

Tema
Det årlige Rose Ball ble opprettet en gang på 1960-tallet av prinsesse Grave av Moncao og arrangeres til inntekt for «Princess Grace Foundation», som blant annet hjelper syke barn.

Etter morens død på 1980-tallet, overtok søsknene arrangementet, og hvert år velger Albert og Caroline et tema for ballet - tidligere har det vært «pop», «Karibien» og «Afrika».

Kilder: Hello Magazine, The Royal Forums