Gå til sidens hovedinnhold

Kalla hos Skavlan: - Jeg ble overrasket over hvor mye nordmennene trener

Svenskenes Charlotte Kalla er gjest hos Skavlan.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=n5k5PJg_0_LQZShmq8uITt2O7RC02S8xU9wjQMjFjog8Upgo59y-EhR1uJkSuxfZ2SgKs4XbQ0TpqqFFg5qEfRdkV7OYnOrq&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

(SIDE2): I fredagens episode av «Skavlan», er tennislegenden John McEnroe, den svenske langrennstjernen Charlotte Kalla, forfatter Åsne Seierstad og årets svenske vinner av Melodi Grand Prix, Frans Jeppsson-Wall gjester.

Kalla forteller blant annet om sitt møte med norsk treningskultur og det norske skiesset Marit Bjørgen. Svensken har i årevis knivet med de norskelandslagsutøverne om pallplasser, og det svenske håpet avslører at de norske jentene har et fortrinn i måten ski-sporten bedrives her til lands.

Programleder Fredrik Skavlan lurer blant annet på treningsmengden, hvorvidt den er forskjellig i Sverige og Norge.

- Nordmenn trener mer enn de svenske. Det var noe jeg ble overrasket over, hvor mye de trener, da jeg fikk besøk av Marit (Bjørgen, red.anm)

28-åringe Kalla vant i 2007/08 Tour de Ski, og har to OL-gull og to VM-gull på merittlisten.

Marit Bjørgen har tidligere fortalt at hun på det meste trente 960 timer på en sesong. Den mengden har hun siden redusert, men hun er fremdeles en av de som desidert legger ned uhorvelig mange timer. Bjørgenreturnerte til skisporet i slutten av januar, etter å ha fått sønnen Marius 26.desember i fjor.

Se også hva Ida Maria hadde å si om det å være alkoholiker i en alder av 22 år. Eller hva med denne fantastiske Skavlan-parodien som får lattermusklene til å verke.

Reklame

Comfyballs tømmer lageret: Halv pris på alle boksere

Kommentarer til denne saken