(SIDE2): I går var det duket for magasinet Elles årlige sommerfest, og kjendiser og andre moteinteressert strømmet til Ballroom på Grand Hotel i Oslo for å se, og bli sett.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Eksotisk feiring
Det ble servert asiatisk fingermat til heftige discorytmer, og Sjefredaktør i Elle, Signy Fardal, var selvfølgelig til stede for å feire magasinet.

- Dette er en fest for alle som elsker Elle, og for alle som elsker sommeren. Og for alle som elsker å ta fram sommerkjolen, og vise den til alle andre som også elsker sommerkjoler, sa en tydelig fornøyd Fardal.

I norsk design
Charlotte Thorstvedt ankom festen i en lekker kjole, signert den norske designeren Veronica B. Vallenes.

Da Side2 snakket med Vallenes tidligere i år, beskrev hun sitt design som edgy, rå, feminin og elgeant. Dette er stikkord som på mange måter kan beskrive den tidligere MTV-programlederen, som på festen også kunne avsløre sitt beste stylingtips.

- Vær uredd, og ikke tenk på hva andre kan si om antrekket ditt, eller hva andre synes. Bare kjør din egen greie, og ha det kjekt og lek deg med mote, for det er det det handler om, sa hun.

SE HELE INTERVJUET MED CHARLOTTE THORSTVEDT HER:(artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED

- Deilige å se på
Også den kreative designeren Fam Irvoll, og artisten Samsaya hadde tatt turen til Ballroom. Mens Fam var usikker på om noen på festen var kledd i hennes design, kunne Samsaya forklare hemmeligheten bak designerens suksessfulle kreasjoner.

- De er deilige å se på utsiden, og så smaker de veldig godt også, sa Samsaya, før hun avslørte et av sine stylingtips.

- Ha det gøy, ha det alltid gøy. Når du står i skapet ditt, ta på det som gjør deg glad.

Samsaya hadde for anledningen valgt en fargerik veske, til tross for at hun hadde blitt anbefalte å gå for en litt mer nøytral variant.

- Denne gjør meg veldig glad. Det var noen som sa at jeg kanskje burde gå for beige, men jeg ville ha farger, forklarte hun.

Sommerens trender
Elles moteredaktør, Petra Middelthon, var også på plass. I en av våren og sommerens trendfareger (nude) beskrev hun sommerens hetest motetrender.

- I sommer skal det være romantisk, sporty og sexy. Det skal være romantisk som for eksmpel hos Chloè. Eller sporty som hos Pucchi, og da går vi for litt trange, jersey stoffer og sterke farger, med høye hæler selv om det er sporty. Sexy er det jo hele tiden, som foreksempel hos Dior, hvor man viser undertøyet under alle disse tynne soffene, forklarte hun.

- Ser ut som en brud
Pia Tjelta kom til festen i en av sommerens store trender. I hvit kjole mente hun selv at hun så litt ut som en brud, og avslørte samtidig sitt beste stylingtips.

- Egentlig er det et tips jeg ikke følger selv. Å ta på seg noe som man kan bevege seg i når man skal være ute å sånn. Denne er sånn holde inn magen og stå rett i ryggen, forklarte Tjelta, som kunne avsløre at hun sjelden planlegger nøye på forhånd hva hun skal ha på seg.

SE HELE INTERVJUET MED PIA TJELTA HER:

HTML EMBED