HTML EMBED

Med MTV-babe og DJ Charlotte Thorstvedt som gjesteredaktør og covermodell, er magasinet MANN klar med oppfølgeren til det som fortsatt er en av Norges mest solgte iPad-utgaver.

– Denne gangen handler det om damer og musikk. Nordmenn får ikke nok av festivalstoff, og det har vi tatt på alvor, sier redaktør Knut Christian Moeng i MANN.

– Du får en totaloversikt over norske og utenlandske festivaler og bandene som spiller der. Vi har intervjuet flere av dem – både norske og utenlandske – og du får møte norgesaktuelle Dave Grohl fra Foo Fighters, sier Moeng.

Gjesteredaktør i hot pants

Men denne gangen er han ikke alene om å bestemme. Charlotte Thorstvedt er hyret inn som gjesteredaktør – og covermodell.

– Charlotte er en av landets hotteste damer, og det er ingen overdrivelse å si at hun har god peiling på musikk. Som gjesteredaktør har vi dratt henne tilbake på «skjermen», og gjennom videosnutter får du hennes beste tips til nye og etablerte artister du bare må få med deg på de store festivalene, sier Moeng.

Charlotte Thorstvedt var ikke sen om å si ja da hun fikk forespørselen om å innta redaktørstolen for denne utgaven.

– Da MANN spurte om jeg hadde lyst til å steppe inn som gjesteredaktør i denne festivalspesialen, trengte jeg ikke lang betenkningstid. Musikk er min aller største lidenskap, og festivaler er spesielle fordi de gir alle musikkelskere en mulighet til å dyrke lidenskapen, sier Charlotte.

Nyskapende

Hver gang MANN lanserer et nytt iPad-magasin, ønsker de å prøve noe nytt.

– Vi har blant annet lekt oss med et interaktivt cover der en DJ-ende og dansende Charlotte ønsker velkommen til denne spesialutgaven, sier redaktør Moeng.

IPad-utgaven er nå tilgjengelig i App Store, og har en introduksjonspris på 29 kroner i to uker. Etter det går den opp til kr 39,-. Her laster du den ned.

LES OGSÅ:

Spank meine grosse Schinke

Cathrine Larsåsen lot klærne falle for MANN

Behind the scenes med Sigrid Bonde Tusvik