Gå til sidens hovedinnhold

Se Charter-Sveins harry sommerhit

Charter-Svein er Kongen av Mallorca. Nå har det blitt låt av sydenlivet. Se den eksklusivt her.

(SIDE2): Etter annenplassen i «Sangstjerner» og en ny runde med «Charterfeber» på TV3 var det kanskje på høy tid at Svein Østvik kom med singel og musikkvideo.

Selv synes han det er forferdelig å se seg selv i videoen.

Side2 har fått musikkvideoen eksklusivt- se nede i artikkelen!

- Jeg synes det er helt forferdelig. Det er sjelden jeg blir flau, men da jeg så videoen nå på lanseringsfesten, da rødmet jeg. Det var en hard utfordring å lide meg gjennom den. Men det er jo artig da. Ville tilstander og mye fine damer, forteller Svein til Side2.

På kanten
Låten har fått navnet «Kongen av Mallorca», og det er jo akkurat slik Svein føler seg. Det var etter suksessen i «Sangstjerner» at Svein fikk platekontrakt og gjorde en norsk versjon av den tyske hiten «Der König auf Mallorca».

- Det handler om meg da, som kongen av Mallorca og prins av Hurum-hei. Jeg er liksom større på Mallorca enn her hjemme på Hurum, der jeg bare er prins. Det handler om at man kan gjøre hva man vil på Mallorca, understreker han.

Svein synes musikkvideoen er litt på kanten og veldig harry.

- Det er jo morsomt å lage noe som er så på kanten. Så harry at det.. Det er høy harry sigarføring! Men jeg har vel lagt opp til det selv.

(artikkelen fortsetter under)

HTML EMBED

Årets landeplage
Svein testet ut låten på diskotene på Mallorca da de holdt på med innspillingen av musikkvideoen, og han tror den har hitpotensiale.

- Den tok veldig av og det ble skikkelig god stemning. Du så at folk rant ut på dansegulvet. Da ble jeg i godt humør. Det kan godt være den har slagerpotensial på de rette stedene. At den kan slå an blant gærne nordmenn på ferie i Syden liksom, sier Svein.

- Men jeg tror nok ikke kultureliten vil sette seg ned og lytte for å finne de skjulte budskapene og slikt, ler han, som håper låten vil skape litt godt humør på campingplasser og vorspiel rundt om i landet.

Musikkinnspillingen har gitt mersmak for sangstjernen, og han gir seg ikke med det første.

- Det skal bli mer, men jeg vet ikke hvor mye jeg har lov å si om det. Men det er planer om å gjøre mer. Du blir ikke kvitt kongen av Mallorca så fort!

På tur med mor
Torsdag er det klart for en ny runde med «Charterfeber», og denne gangen tar Svein og kompisen Viggo med seg Sveins 81 år gamle mor, noe som ikke går helt etter planen. Men Svein tok henne med i aller beste mening bedyrer han Side2.

- Ja, hun hadde aldri vært utenfor Norge eller Sverige før, hun hadde aldri satt foten på en flyplass, så jeg følte det var på tide. Det er for dumt å gå i grava uten å ha vært utenfor Skandinavia. Ikke at hun er ferd med å dø eller noe slikt, hun er sprekere enn meg! Men når man når en viss alder bør man ha opplevd litt. Hun har opplevd for lite, sier han og legger til at moren trivdes så godt at hun nå vil tilbake.

Les mer her:Svein og mor kastet ut av hotellet

«Charterfeber - tur/retur Mallorca» har premiere 31. januar klokken 20.30 på TV3.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Endelig på lager igjen: Ladekabelen som kutter strømmen selv