(SIDE2:) Are Kristensen Solberg og Christina Aas Lauritzen er det eneste kjæresteparet som er med i denne sesongen, og allerede i første episode fikk vi se dem krangle så busta føk.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Jeg har alltid visst at du har vært en klasse A psyko, smalt det fra Are under episoden.

- Du sier jo aldri unnskyld, for du gjør jo aldri feil, mumlet Christina i et annet klipp.

Se bilder fra Charter-festen nederst i saken

Da Are og Christina i tillegg ankom gårsdagens Charter-fest hver for seg, var det tydelig at ting ikke var helt som de skulle være.

- Ja, vi har slått opp, kunne Christina bekrefte.

- Vi slo opp rett etter turen med «Charterfeber», det var nok den som fikk begeret til å renne over. Etter vi kom hjem, var alt rart, forteller hun og sier at noe av grunnen til bruddet er at hun selv er fryktelig sjalu.

Første ferie sammen
De to hadde vært sammen i nesten et halvt år, men hadde aldri vært på ferie sammen før. Faktisk så var det Christinas første tur til Syden.

- Det var jo ganske ampert til tider, og det gjorde ting ganske vanskelig, innrømmer Are.

- Jeg kunne gjerne tenke meg å være med på noe slikt igjen, men kanskje ikke med en kjæreste da. Heller med en kompis, sier han.

Kranglet på intervju
Det var Christina som meldte paret på «Charterfeber» og Are visste ingenting før de faktisk ble innkalt til intervju med produksjonsselskapet.

- Vi kranglet på intervjuet også, og ble ganske overrasket når vi kom med, sier Christina.

- Jeg meldte oss på fordi vi det var skikkelig kaldt og vi hadde lyst til å dra til Syden, men hadde ingen penger, forklarer hun.

Paret var en del av gruppen som Charter-Svein skulle være reiseleder for, og Are forteller at de kom veldig godt overens.

- Jeg hadde ikke hørt så mye positivt om han før jeg dro, men jeg ble kjempeoverrasket over hvor trivelig han var. Hvis det var noen som trengte en prat, så kom han bort, forteller han.

- Svein er egentlig ganske smart.

Seerrekord
Gårsdagens sesongpremiere var en knallsuksess for TV3, og den mest sette episoden av serien noensinne, med et snitt på 257.000 seere. På det meste var 348.000 seere innom for å se charterturistenes nye ablegøyer.

- Det er fantastisk å se hvordan Charterfeber bygger seg fra sesong til sesong, og gårsdagens premieretall er strålende. Dette viser i hvert fall at Charterfeber står sterkt hos det norske tv-publikummet, til tross for kritikken fra reiselivsbransjen, sier informasjonskonsulent Øyvind Rognlien Skovli i TV3.

Les mer: Charterfeber harry-slaktes

1510