(SIDE2:) Line Susanne Arnestad (26) er mest bekymret for at vennene hjemme på Lillehammer skal synes hun er alt for rolig av seg på TV.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Vanligvis er jeg jo klin gæren, men jeg hadde lungebetennelse, sinnssykt vondt i øret og hostet som en gal. Det ble noen dater på mye smertestillende kan du si, ler hun og legger til at opplevelsen hadde nok vært annerledes om hun hadde vært frisk.

- Da hadde det nok vært en del mer energi ja.

Han er 20 i hodet
Line er 20 år yngre enn Svein Østvik, men meldte seg på som mulig beiler for at hun føler at de er så like.

- Det rare er at jeg alltid har likt yngre gutter, men Svein er jo bare 47 på papiret. I hodet sitt er han jo 20 år yngre, bedyrer hun.

- Svein er en kjempebra mann, og vi har hatt veldig mye kontakt siden sydenturen, forteller hun uten å ville røpe om det oppsto noen varme følelser.

Charterdate
Nytt i årets «Charterfeber» er det at Svein Østvik og Hilde Jørstad skal prøve å finne kjærligheten mens de er på ferie. Tre menn og tre kvinner blir sendt til Syden samtidig, og Hilde og Svein skal forsøke å finne sin egen hjertenskjær blant disse.

Mens Svein ikke møtte sine beilere før de alle var på plass i Ayia Napa, møtte de tre kvinnene hverandre på Gardermoen.

- Jeg hadde jo lurt mye på hvordan de to andre kom til å være, og hvor gamle de var og sånt. Jeg trodde først at vi alle skulle få en uke alene med Svein, men fant jo ut dagen før vi dra at vi faktisk skulle være der samtidig.

Ville vært mer bitch
- Hadde de vært like gamle som meg, hadde jeg nok vært litt mer bitch og laget mer trøbbel, men det blir ikke helt det samme når du skal konkurrere mot damer som kunne vært moren din, ler hun.

Lines to konkurrenter var Nina Lindseth (42) og Tone Lyngmo (47) og 26-åringen forteller at de kom ale sammen veldig godt overens, men at det ble litt diskutering rundt Ninas evner som klarsynt og healer.

- Svein har jo også lignende evner, så det blir litt uenigheter om hvem som var mest klarsynt da, men det roet seg etter et par dager.

Ikke den første kjendisen
Charter-Svein hadde hun heller ingenting å si på, og forteller at hun søkte både fordi hun liker programmet og for at hun liker Svein selv.

- Kjemien mellom oss var helt på topp fra første møte. Faktisk så pekte han meg ut allerede på Gardermoen før han visste at jeg var en av beilerne, ler hun.

Svein er heller ikke den første kjendisen Lillehammer-jenta har flørtet med, hun har nemlig vært på flørtern med både hopp-esset Tom Hilde og en «Idol»-stjerne.

- Ha ha, ja jeg vet ikke helt hva jeg skal si om det. jeg og Tom er jo naboer så det har vært litt flørting der, men han fra «Idol» har jeg mest bare snakket med på MSN.

Vil mer på TV
Line trivdes så godt med filmingen at hun gjerne gjør det igjen.

- Ja, jeg håper jeg får flere sjanser til å være på TV, forteller hun før hun skal ut å møte Svein Østvik for å lade opp til kveldens premierefest i Oslo.

Les mer om «Charterfeber» og premierefesten på Side2 i morgen.

«Charterfeber» ser du på TV3 tirsdager klokken 20.30

HTML EMBED
video_embed(10927);

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!