(SIDE2): Leon Bashir har gjort suksess som både skuespiller og regissør for «Tomme tønner» og oppfølgeren «Tomme tønner 2».

Nå har han vært på charterferie med et kamerateam på slep i forbindelse med TV3-serien Charterfeber – kjentfolk på tur» og Bashir gleder seg ikke akkurat til å se resultatet.

- Jeg skal ikke si at jeg ikke gruer meg, sier Bashir til Side2 da vi møtte han under TV3s vårlansering tidligere i år.

- Det kommer sikkert mange pinlige situasjoner som jeg kommer til å angre på resten av mitt liv, men jeg måtte bare slippe meg løs og føle meg levende så jeg tenkte at nå skal jeg gjøre noe helt absurd.

- Skikkelig guttetur
Så hardt gikk det for seg nede på den greske ferieøya at Bashir ikke husker alt som skjedde.

- Jeg angrer på masse, men det kule er at jeg ikke husker det før jeg får se det, ler han.

- Jeg har vært på charterferier før, men det har vært rolige ferier med kjærester. Jeg hadde ikke reist på ordentlig guttetur før, for dette kaller jeg en skikkelig guttetur, forteller han videre.

Årsaken til at han valgte å takke ja til å bli med i realityserien er ganske enkelt fordi han trengte en ferie, og tilbudet fra TV3 fristet.

- Det var kjempegøy. Det var jo gratis ferie, ler han.

- Etter to år med hard jobbing så fortjente jeg en skikkelig fylleferie. Jeg tror jeg tok igjen litt av den ungdomstiden som jeg savnet, avslører han, og opplyser samtidig at han og kameratgjengen reiste til Kos.

- Det var full fest med gode venner rundt meg, sommer, varme, god musikk og alt mulig.

Med både Martin Schanche, Charter-Svein og Jenny Jensen på listen over deltakere innser Bashir at han skiller seg ut.

- Det er alltid den kontrasten jeg elsker, opplyser han.

- Greske mafiaen
Men til tross for at dette var en ferietur kunne ikke skuespilleren og regissøren holde seg borte fra kameraet.

- Det var mye crazy som skjedde. Jeg klarte å lage en kortfilm sammen med vennene mine der nede. Den heter «Tomme tøser» og det er to av venninnene mine som spiller hovedrollene i den, sier han og ler igjen.

I filmen blir hans to venninner kidnappet, og da må Bashir og kompisen trå til.

- Jeg og en venn av meg drar ut for å redde dem fra den greske mafiaen. Så nå kommer altså «Tomme tøser», forteller han.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Jeg var så bitter
Skuespilleren skulle egentlig vært med på et annet TV3-program, men måtte takke nei på grunn av jobbforpliktelser.

- Jeg skulle egentlig være med på «Fangene på fortet», men så kunne jeg ikke for vi hadde innspilling av «Tomme tønner 2» på den tida. Jeg var så bitter og så hadde jeg så lyst til å reise et eller annet sted med en gang jeg var ferdig og da kom tilbudet om «Charterferie», forteller Bashir.

Han ble lovet god behandling om han ble med, og da var det vanskelig for skuespilleren og takke nei til «gratis ferietur».

- De sa at de skulle være så snille og at det ikke skulle bli slik som den vanlige utgaven, fordi dette var kjendischarterfeber. De fortalte meg at jeg skulle få min egen suite og at jeg kunne ta med meg venner og at de skulle spandere alt. Det hørtes bare så fristende ut at jeg tenkte; Selvfølgelig skal jeg være med!

Hva Leon Bashir gjorde på chartertur ser du på «Charterferie - kjentfolk på tur» på TV3 tirsdag kl. 20:30.