(SIDE2:) Heldigvis for fansen, går det aldri lang tid mellom hver serie av «Charterfeber» og nå er serien tilbake igjen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Denne gangen blir det også en salig blanding av gamle travere som Svein Østvik og bingovertinnene Lisbeth og Nansy, samt helt nye fjes.

Aldri alene før
Blant de nye deltakerne finner vi den 19 år gamle tvillingene Marthe og Chalotte Enge fra Oslo. De to blondinene har faktisk aldri vært på ferie alene.

- Enten så har vi reist med mamma eller så har vi reist med noen venninner som alltid har vært litt sånn mammaer da, så de har tatt vare på alt sammen. Men vi to skrullene her, har aldri vært på ferie sammen før, forteller Chalotte.

Men reising på egen hånd kan være vanskeligere enn det ser ut, og et av problemene som oppstår er i forbindelse med innsjekkingen.

Billetter?
- Hvor er billettene? undrer Chalotte og vifter med billettutskriftene i hånden.

- Det er billettene, forklarer Marthe tålmodig.

Seriøst? Er det her billettene? Chalotte kan tydeligvis ikke helt tro at det er slik de ser ut.

- Slapp'a nå, det funker bra, beroliger søsteren og det gjør det jo.

Her er blondinene på Gardermoen

HTML EMBED
video_embed(12098,1);

I denne runden av «Charterfeber» skal Charter-Svein og makkeren Viggo prøve seg som reiseledere for en gruppe Syden-turister.

Nansy har nettopp blitt utnevnt til sjef over Lisbeth i bingohallen, og skal også prøve å sjefe litt over venninna på ferie. Forrige gang var det nemlig Lisbeth som bestemte det meste, og nå har venninna lagt en hemmelig plan for hva hun har lyst å gjøre.

«Charterfeber tur-retur Tenerife» har premiere i kveld, tirsdag, på TV3 klokka 20.30