Gå til sidens hovedinnhold

Krangelen mellom bloggerne spisser seg til

- Jeg synes de er helt sinnssykt barnslige.

(SIDE2): Charterfeber skal nok en gang bekrefte eller avkrefte mytene om nordmenn på sydentur, og er nå godt i gang med sin andre sesong.

Med i år er blant annet bloggerne Rannveig Heitmann (20), Therese Charlotte Margrethe Nielsen (19) og Ida Martine Dypvik (19), som hadde en kjent feide som endte med at graivde Heitmann valgte å reise hjem tidligere enn planlagt.

I onsdagens episode er konflikten øker, og det later til å være en liten isfront.

Rannveig ble sittende alene
De tre kommer alle samlet ned til frokost, men mens Rannveig - også kjent fra «Unge Mødre», forsyner seg av isbiter går Therese og Ida og setter seg ned ved et tomannsbord.

Rannveig må dermed sette seg på et annet bord, ved siden av de to andre bloggerne.

- Vi skulle spise frokost, og Therese og Ida satte seg for seg selv. Det ser skikkelig teit ut at jeg sitter og spiser ved siden av bordet deres, sier Rannveig til kamera.

Ida, på sin side forteller at de to valgte tomannsbord, fordi de ikke visste at det var noen andre som skulle spise frokost, og at det ikke var noe annet ledig.

- Jeg synes de er helt sinnssykt barnslige, sier Rannveig, og konfronterer også de to andre med dette.

Se klipp fra episoden her:

HTML EMBED

- Ikke fornøyd
Årsaken til at de tre ikke overens, skal være at de ikke hadde noen god kjemi.

- Rannveig reiste hjem etter fem dager. Hun ville reise hjem fordi de to andre jentene rottet seg sammen mot henne og ikke ville ha noe særlig med henne å gjøre. Rannveig var ikke særlig fornøyd der og da, men fikk reise hjem etter eget ønske. Det er ingen sure miner mot produksjonsselskapet eller TV3, har informasjonskonsulent i TV3, Linda Glomlien uttalt Side2.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

I en bloggpost datert 17.6.2013 kom den første av utblåsningene fra Rannveig:

«...koser meg her på GC til tross for at jeg er her med to jenter hvis største mål i livet er å drikke seg så dritings som mulig, så ofte som mulig og på kortest mulig tid.Og etterpå må man såklart skryte på seg alle guttene som så på de og som de ba reise til helvette.»

Bloggene til jentene finner du her: RannveigHeitmann, TCMN, IdaSmil.

Hvordan dette ender kan du se på TV3 tirsdag 21.30.

Reklame

Disse gressklipperne er best i test

Kommentarer til denne saken