(SIDE2): Det var en blanding av heavyrockere, fitnessentusiaster, bingovertinner og sydenbabes på utestedet Zinatra på Aker Brygge. Og med pizza og drikkebonger til alle tegnet det seg til å bli tidenes charterparty for de involverte.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Preiking og røyking
Bingojentene Nansy Rostad og Lisbeth Meisler kom selvfølgelig sammen og «preika» og kjederøykte utenfor og fulgte med på alle som ankom festen. Hilde Jørstad kom alene og var tydelig nervøs.

- Jeg er så nervøs og det er så utrolig spennende! Jeg kjenner jo nesten ingen der inne, sa hun og lo.

Kveldens andre hovedperson, Svein Østvik - Charter-Svein selv, kom selvfølgelig "fashionably late", men ankomsten gikk absolutt ikke upåaktet hen.

Droppet buksene
- Jeg må bare kle på meg litt, sa Svein mens fotografene gjorde seg klare til å ta bilder.

- Nei, kle av deg i stedet, foreslo undertegnede, og Svein lot buksene falle til stor jubel fra de fremmøtte.

Se bildene fra gårsdagens elleville feiring
(Artikkelen fortsetter nedenfor)

845

Svein møtte også opp med sitt eget rykende ferske karmakart. Han hadde nemlig tidligere på dagen vært hos spåkone sammen med Charter-Hilde.

- Det var urovekkende. Der er jo urovekkende bare å hete Svein Østvik, jeg skulle ønske spådama kunne ha gitt meg en annen identitet, samme hva. Per Leopold Jensen for eksempel, lo han.

Konkurrerende damer
I årets «Charterfeber» skal både Hilde og Svein jakte på kjærligheten. De skal på blinddate med tre kandidater hver, og Svein forteller at det var hardt.

- Det var psykologisk vanskeligere enn jeg hadde trodd. Tre damer, alle konkurransemennesker, er rimelig vanskelig å holde styr på. Jeg synes det er mye utfordring med bare en dame, så da kan du tenke deg.

Les mer: På charterdate med lungebetennelse

- Men jeg kommer aldri til å glemme det, og ville aldri vært det foruten, lover han og legger til at nok er nok.

- Jeg kunne aldri vært med på «Ungkaren». Her var det bare tre damer, og jeg gråt i en uke. Tenk hvordan det ville gått hvis det var 20 av dem!

Krokodilletårer
Svein lover i det hele tatt mye grining i årets «Charterfeber».

- For en gangs skyld blir folk forskånet for alt jeg sier, for denne gangen blir det bare grining i stedet, sier han før han prøver å vri seg unna med at det egentlig bare er krokodilletårer.

- Jeg er så lei av at damene faker orgasme, så nå svarer jeg med samme mynt og faker tårene, ler han.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!