(SIDE2:) Det ble tidligere i år klart at den nye sesongen av «Charterfeber» skulle inkludere jakten på kjærligheten for Svein Østvik og Hilde Jørstad. Nå får du se de første elleville klippene fra hvordan det gikk.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Vi skal på blind date, og vi vet ingenting, ler Hilde i videoen der hun og Svein venter på flyet på Gardermoen. Målet denne gangen er partystedet Ayia Napa på Kypros, og i den 30 sekunders lange promoklippet får vi se at det blir både nakenhet og roseseremonier.

Tre beilere
Kongen og dronningen av Syden skal ikke date hverandre, men har derimot tatt med seg tre beilere hver, og TV3 lover flørting, romantikk og kanskje kjærlighet under solen.

Se klippet her
(artikkelen fortsetter nedenfor)

HTML EMBED
video_embed(10927);

Det blir ikke bare fokus på Svein og Hilde i høstens «Charterfeber». De utadvendte bingovertinnene Lisbeth og Nansy er også med denne sesongen, og venninnen skal gå i Lisbeths fotspor fra da hun besøkte Kypros for mange år siden.

Heavy metal
Det blir også møte med noen nye profiler. Vi får blant annet bli med en gruppe heavy metal-fans på sydentur. I tillegg blir det selvfølgelig de sedvanlige dosene med utagerende festing, rølping, strandliv og små katastrofer.

Se klipp her

HTML EMBED
video_embed(10928);

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!