(SIDE2): En av de mest omtalte spillerne i Premier League denne sesongen har vært Chelsea-kaptein John Terry.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Spillerne i den øverste divisjonen i engelsk fotball er i stor grad superstjerner. Når det ble kjent at Terry hadde vært utro mot sin kone med kjæresten og samboeren til sin tidligere lagkamerat Wayne Bridge ble det en skandale som fikk oppmerksomhet i de fleste sports- og underholdningsredaksjoner i hele Europa.

At kvinnen han var utro med ble gravid, og senere tok abort, samt at Terry selv har to barn, gjorde saken brennhett.

Den siste tiden har diskusjonen gått heftig om vurderinger på å gå i detaljer rundt prinsesse Madeleine og Jonas Bergstrøms turbulente brudd med tanke på hvor viktig det egentlig er for folk flest å vite det.

Terry er ikke kongelige en gang, men han fikk det man kan kalle full pakke når det gjelder detaljnivået på affæren han hadde. Saken er omtalt i så å si alle aviser som skriver om fotball.

Til tross for dette har han vært en klippe for Chelsea. Mange holdt pusten når det stormet som verst, og lurte på hva som skjedde på hjemmebane mellom Terry og kona Toni Poole.

De to dro blant annet på ferie til Dubai i februar, og uttalte senere at de var kjempeforelsket og sterkere sin et par enn noensinne. Mange har spekulert i hvordan paret skværet opp, men de to har holdt kortene tett til brystet.

Lagkamerat Didier Drogba uttalte før helgen at saken kunne ha kostet Chelsea ligagullet. Han mente at samholdet i spillegruppa var det som reddet dem.

- Vi lever sammen som en gruppe. Slike problemer er noe vi prøver å se bort fra, og konsentrere oss utelukkende om fotball. Det er ikke lett, men vi har kjent hverandre i årevis og det hjalp for å komme over problemene,fortalte han.

Denne helgen slo Chelsea Wigan 8-0 og sikret seg dermed ligagullet. Mange har kommet med en rekke ordspill rundt bruddet, og om at Poole kunne gi Terry rødt kort på hjemmebane.

Les også: - Håper spillerne tåler feiringen

Når Terry og lagkameratene feiret gullet på Stamford Bridge søndag hadde han kona ved sin side, og de to så ut som et svært lykkelig par der de gikk hånd i hånd og jublet, skrev autografer og vinket til fansen.

Så i så måte ser det ut som om Terry i løpet av vinteren har reddet både ekteskapet og sin karriere. Før helgen ville han ikke uttale seg om tiden etter utroskandalen på spørsmål fra journalister i Sky Sports.

Størst konkurranse når det gjelder familieidyll etter kampen hadde de fra Terrys lagkamerat Joe Cole og samboeren Carly Zucker. De to feiret på gresset på Stamford Bridge sammen med datteren Ruby Tatiana som ble født i mars.

Bildene av de to lykkelige parene ser du under.

HTML EMBED

3252