Gå til sidens hovedinnhold

Cheryl kom uten gifteringen

Ingen giftering glitret under Brit Awards.

(SIDE2): Hun har riktignok ikke sagt et ord om ektemannen Ashley Coles mye omtalte affærer.

Tidligere denne uken rullet nok en sexskandale opp - sex-sms og nakenbilder til andre kvinner var sakens kjerne.

BAKGRUNN:Sendte nakenbilder til annen kvinne

Men nå ser det ut til at Cheryl Cole (26) har sett seg lei på ektemannens eskapader med andre kvinner, for under tirsdagens Brit Awards i London, strålte hun uten gifteringen.

Se bilder fra Brit Awards under!

Stor applaus
Ifølge Daily Mail fikk Girls Aloud-stjernen og X Factor-programlederen stormende applaus da hun tok scenen for å underholde. Med låten «We've got to fight for this love» rocket hun scenen med to sceneskift - og så bedre ut enn noen gang.

Ektemannen glimret med sitt fravær, han fikk ikke lov til å overvære festlighetene.

Cheryl skal visstnok også ha fått klar beskjed fra sin mor om at nok er nok - nå må Ashley ut. Han var som kjent utro for et par år siden også, men da tilga Cheryl ham.

Lily storvinner
Under Brit Awards var Lily Allen en av de store vinnerne. Hun fikk pris for beste kvinnelige soloartist.

Men det var Lady Gaga som tok storeslem - hele tre priser rasket hun med seg fra utdelingen. Prisene for «Beste internasjonale album», «Internasjonalt gjennombrudd» og «Beste internasjonale kvinnelig soloartist» fikk hun med seg.

- Jeg var oppriktig glad for å vinne to priser, men denne betyr faktisk enda mer, fordi jeg har jobbet så hardt for dette albumet så lenge. Når jeg tenker på alt jeg har gått gjennom og alle årene med hard jobbing - og fansen min, de var de aller første til å oppdage kapasiteten min, sa hun med tårer i øynene under sin tredje takketale.

Kastet statuetten
Spice Girls ble hyllet med pris - de stakk av gårde med «Best Brits Performance of 30 Years», mens Oasis fikk pris for «Best Album of 30 years».

Liam Gallagher takket for prisen, men fikk raserianfall på scenen og kastet både mikrofon og statuetten han mottok på publikum.

Liam takket bandet - bortsett fra broren Noel (som han krangler med fra tid til annen)...

2879

Kommentarer til denne saken