(SIDE2): Både Cheryl Fernandez-Versini og Liam Payne er blitt kjent gjennom sine musikkarrierer og nå hevder flere medier at artistene har blitt et par.

Gift to ganger

Liam er medlem av boybandet «One Direction», mens Cheryl har hatt suksess både som soloartist og med jentegruppa «Girls Aloud».

32-åringen har de siste årene vært dommer i den britiske versjonen av X-factor, og hun har også vært gift med fotballspilleren Ashley Cole.

I 2014 giftet Cheryl seg på nytt med franskmannen Jean-Bernard, men det ekteskapet skal være over og brunetten har nå søkt om skilsmisse.

Hemmelige stevnemøter

Ifølge flere kilder hevdes det at Cheryl allerede har kommet over bruddet med sin ektemann, og sangfuglen kobles nå sammen med den 10 år yngre Liam Payne.

- Cheryl og Liam er i et forhold. Det var totalt uventet, men de er begge veldig lykkelige, sier en venn av paret ifølge The Mirror.

Den britiske avisen skriver at de to skal ha vært på flere hemmelige stevnemøter de siste tre månedene.

Boyband-sangeren skal blant annet ha tatovert en rose på sin hånd, lignende den Cheryl har på sin rumpe, for å vise sin kjærlighet til «Girls Aloud»-stjernen.

De to møttes for første gang under audition-rundene til «X Factor» for fem år tilbake og har dermed kjent hverandre i flere år, men det er ikke før den siste tiden at det skal ha oppstått romantiske følelser mellom sangstjernene.