Rett før Ray Kay var i New York med skrullete Lady Gaga og feiret at deres «Poker Face» vant en MTV Video Music Award, var nordmannen og hans fancy lugg i London, skriver 730.no.

Da også sammen med en popstjerne; Cheryl Cole. En av de mest figurerte kvinnene i britiske tabloidaviser.

- Fantastisk å jobbe med
Mens mange venter på annonseringen av en eventuell ny versjon av Sugababes, venter den konkurrerende gruppen Girls Aloud spent på hvordan det vil gå med solodebuten til deres frontfigur Cheryl, hvor altså Reinert Olsen har en kreativ finger med i spillet.

Regissøren fra Haugesund, fortsatt sliten etter Gagas MTV-etterfest, forteller til 730.no at han er toppfornøyd med videoen til «Fight for This Love», Cheryls første solosingel, skrevet og produsert av Wayne Wilkins (No Doubt, Keri Hilson, Natasha Bedingfield, Leona Lewis).

- Opptakene gikk veldig bra, og Cheryl var fantastisk å jobbe med. Jeg kjørte henne veldig hardt under shooten, og det var meget krevende for hennes del. Min jobb var jo fantastisk avslappende i sammenligning, ler Ray Kay.

Tror på førsteplass
- Vi laget en performance-video i London, med mye fokus på fashion og dans, med veldig tøff koreografi, og så satte vi det sammen i Los Angeles etterpå. Jeg har troa på at dette blir en #1 for Cheryl i England!

Premiere: Se Cheryl Cole og Ray Kays nye video her

26-åringen, også kjent som TV-programleder, designer og jovial innsats for bladet FHM, har den siste tiden spilt inn musikk i USA med will.i.am fra Black Eyed Peas og danske Soulshock & Karlin. Soloalbumet «Three Words» skal etter planen komme i salg allerede 26. oktober.