Gå til sidens hovedinnhold

Dette koster kroppen hennes

TV-stjernen betaler i dyre dommer. Se prisliste!

(SIDE2): Chloe Sims (30) er kjent fra den prisvinnende realityserien «The Only Way Is Essex», som også vises på kanalen Fem her i Norge.

Serien følger ni unge mennesker i Essex, hvorav tre modeller/glamourmodeller, en nattklubbeier og en eks-nesten-profesjonell fotballspiller.

«Plastic fantastic»
Serien har fått mye kritikk for hvordan den portretterer ungdom i velstående Essex, mens andre hevder de har slått spikeren på hodet med sine karakteristikker - unge, litt hjernetomme personer som mangler elementær kunnskap, men som er besatt av penger, utseende og berømmelse.

Sims er en tidligere Playboy-bunny som flyttet tilbake til Essex sammen med sin datter. Hun har lagt seg under kniven flere ganger, og nå nylig for å få et «brasiliansk rumpeløft»

30-åringen forteller til magasinet Now at hun tidligere var pinlig berørt over sin «flate bestemor-rumpe», men at hun nå er mer enn selvsikker og at hun gleder seg til å få vist frem sine nye former i bikini til sommeren.

- Rumpen min føles ikke tyngre, slik jeg trodde den ville. Du ser at den har fått et løft, og at den har fått en penere form. Det er jeg skikkelig fornøyd med, sier hun til magasinet iføge Daily Mail.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Ville ha mer former
- Jeg kommer til å føle meg mye mer selvsikker som single med en rumpe som den jeg har nå - spesielt når jeg reiser på ferie. For første gang på evigheter så gleder jeg meg til å ha på meg bikini. Det er mer sexy å ha litt ekstra kilo - det er ikke sexy å være så tynn at du ikke har rumpe, sier hun.

Hun forteller at hun alltid har følt seg usikker på grunn av sin gutteaktige kropp - som hun selv har døpt den. Spesielt med tanke på at ofte har vært omgitt av jenter med timeglassfigurer.

- Jeg forsøkte å glemme usikkerhetene mine. Jeg brukte klær som fikk rumpen min til å se større ut, og jeg brukte til og med strømpebukser med innlegg.

Selv om Chloe nå går ut og forteller om operasjonen, så forteller hun til bladet at hun ikke ønsker at datteren Madison skal få vite om operasjonen.

- Jeg håper at Madison ikke kommer til å gjøre noe med kroppen sin når hun blir eldre, det er i alle fall ikke noe jeg kommer til å oppfordre henne til. Men hun er så ung, så jeg kan ikke si hva som vil skje i fremtiden.

I tillegg til rumpeløftet har TV-stjernen også fikset på puppene sine (to ganger), tennene sine, leppene sine, og tar botox og restylane regelmessig.

Se «prisliste» her:
Botox og «fillers»: 1091 kroner hver sjette måned

Tenner: 172.752 kroner
Brystoperasjon nummer en: 20.000 kroner
Brystoperasjon nummer to: 63.651 kroner
Brasiliansk rumpeløft: 40.918 kroner

Totalt: 297.321 (ikke inkludert botox og restylane)

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021

Kommentarer til denne saken