Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg skal bli en bedre person

Rihannas kjæreste uttaler for første gang i voldssaken.

(SIDE2): En uke etter at han meldte seg til politiet for det angivelige angrepet på kjæresten Rihanna, kommer Chris Brown (19) med sin første uttalelse.

Sangeren sier han er full av anger og at han forsøker å få hjelp fra dem han er glad i, skriver 730.no.

- Bedrøvet
- Ord kan ikke beskrive hvor lei meg og bedrøvet jeg er over det som har hendt. Jeg søker råd fra min pastor, min mor og andre jeg er glad i, og jeg forplikter meg, med Guds hjelp, til å bli en bedre person etter dette.

I pressemeldingen, som hans representant Michael Sitrick sendte ut søndag kveld norsk tid, forteller Brown at han ikke kan si mer på grunn av sakens juridiske aspekter, men legger til at man ikke skal tro på alt som har blitt hevdet.

- Mye av det som er rapportert på blogger og/eller rapportert i media er feil. Selv om jeg skulle ønske at jeg kunne snakke mer om dette, er dette er alt jeg kan si, bortsett fra at jeg ikke har skrevet noen beskjeder eller postet noe på Facebook, på blogger eller andre steder. Disse innleggene, eller det som er skrevet i mitt navn, er falske.

- Stå opp for kvinner
Rihanna har ennå ikke kommet med en uttalelse, men faren Ronald Fenty forteller til People at Chris Brown ikke er den han trodde.

- Du tror du kjenner noen, men så gjør man det ikke egentlig ikke.

Fenty sier at Rihanna har noen blåmerker, men at han regner med at hun kommer seg. Nå tilbringer hun tid med venninner mens hun blir frisk.

- Hun vil uttale seg etter hvert. Jeg håper hun vil stå opp for kvinner i hele verden, konkluderer faren til den karibiske artisten.

BILDENE AV RIHANNA:Blåmerker, sår, sprukket leppe, blodig nese, bitemerker

Faren til Chris, Clinton Brown, forteller People at sønnen er er lei seg.

Støtte fra Jay-Z
- Han reflekterer over situasjonen. Han angrer veldig og er bekymret over situasjonen. Han vil forsikre seg om at Rihanna er okay, sa den 44 år gamle fengselsbetjenten da bladet traff ham utenfor hans Virginia-hjem i forrige uke.

Jay-Z, som var med å signere Rihanna til musikkselskapet Def Jam i 2004, da hun var 16 år gammel, kommenterte saken for første gang i helgen.

- Jeg syns vi alle skal støtte henne. Hun har det vanskelig. Man må huske at hun er en ung jente, Hun er veldig ung, sa rapstjernen til pressen under et NBA-arrangement.

Musikkmogulen sa også at man bør vise medfølelse for andre, og ba folk se for seg at noe lignende hadde skjedd med sin søster eller mor.

I en avstemning hos TMZ har 83 prosent stemt at Chris Browns uttalelse er «PR-bullshit», mens 17 prosent mener den kommer «fra hjertet».

SE OGSÅ:RIHANNA BLE UFRIVILLIG NAKEN.

Reklame

Her får du tak i bålpanner og ekstrautstyr

Kommentarer til denne saken