Gå til sidens hovedinnhold

Trygler om å bli tilgitt

Chris Brown gjør alt for å vinne tilbake Rihanna

(SIDE 2): Det hersker full forvirring omkring forholdet mellom Chris Brown og Rihanna. Har ekskjærestene funnet tilbake til hverandre etter voldsepisoden eller ikke?

Paret skal visstnok befinne seg i Sean Combs hus i Miami Beach's Star Island, men så langt er det ingen bilder av dem sammen.

LES MER HER:Hevder de er sammen igjen

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Bursdagspresang
En ting er i hvert fall sikkert; hiphoperen er desperat etter å bli tilgitt av «Umbrella»-stjernen etter overfallet. Nå prøver han seg med dyre gaver i et håp om å gjenvinne Rihannas gunst, melder Nowmagazine.

Fredag feiret Rihanna sin 21 årsdag i Los Angeles. Brown benyttet anledningen til å forære ekskjæresten er eksklusivt diamantkjede med tilhørende armbånd. Han ringte også for å gratulere med dagen.

Blodspor
Den dramatiske voldshendelsen kan resultere i fengselsstraff for Chris. Politiet har funnet blodspor i bilen som kan lede til en fellende dom i saken, men mye tyder likevel på at partene velger å inngå et forlik på grunn av medieoppmerksomheten.

LES MER HER: Slipper han fengsel?

Opprørte kjendiser
Mange kjente personligheter har blitt opprørt over behandlingen Rihanna har fått av ekskjæresten. Rapperne Jay-Z og Kanye West har uttrykt avsky overfor Browns handlinger. Begge ønsker å beskytte Rihanna.

Det gjør også sangdivaen Whitney Houston, som selv har opplevd vold fra eksmannen Bobby Brown.

- Ikke ta ham tilbake. Ikke gjør den samme feilen som jeg har gjort, sier Houston engasjert.

Støtte fra pappa
- Jeg støtter min datter uansett hva hun gjør, sier pappa Ronald Fenty som jobber som gateselger i Rihannas hjemland Barbados.

Fenty innrømmer at han ikke snakker med sitt berømte avkom så ofte, og kun fant ut om gjenforeningen med Chris gjennom media.

- Vi holder sammen selv om vi ikke treffes, hevder han i et intervju med amerikanske People .

Anger
Chris Brown må møte i retten 5 mars. Han har gitt flere offentlige uttalelser der han uttrykker anger over egen oppførsel. 19 åringen har også startet på et kurs for å lære å mestre sinnet sitt.

LES MER HER:- Rihannas kjæreste angrer

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot