HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=JeUMKvTXkq99U5zN2kJChpubRsNAw6SHGMtPvllYMma4UrSZ_Aqo8L6VeL4qBViqo5ulZHhFVrrPzS7MiwSQy-RUOAM4QOAEtTMw9Z4nMUa2UgkTlb9lHahZVgYrVWPfOu95CeaAfl8&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

(SIDE2): Det er ikke så vanskelig å forstå at australske Chris Hemsworth fortjener tittelen «Sexiest Man Alive» som People Magazine ga ham tidligere i år. Selv ler den jordnære trebarnsfaren av alt oppstyret.

Jukset

Jeg møtte ham nylig i Los Angeles for å snakke om filmen «Blackhat», der han spiller en hacker som havner i trøbbel.

- Jeg jukset! utroper Hemsworth da jeg konfronterer ham med den gjeve tittelen.

- Ja, jeg hacket meg inn på websiden deres. Så boikottet jeg noen andres navn og betalte publisisten min litt ekstra, spøker han.

- Så hvem var dine største konkurrenter?

- Det var den gamle gjengen da – alle Brad Pittsene, George Clooneysene og Matt Damonsene der ute. Alle de kjekke djevlene.

Hemsworth har tidligere snakket om sitt gode vennskap med nettopp Matt Damon, som også mottok den gjeve tittelen i 2007. Men fikk han noe råd av ham denne gangen?

- Han sa «bare vær sexy hele tiden». Men ikke så sexy som ham selv så klart.

Lo av tittelen

Hemsworth trodde han skulle få noen fordeler på hjemmebane fra kona Elsa Pataky, som han har tre barn sammen med, alle under tre år, inkludert tvillinger på rundt ett år.

- Jeg trodde jeg skulle komme meg unna oppvasken og kanskje litt mindre bleieskift, men der tok jeg feil.

Han smiler.

- Vi lo godt av det. Det morsomme er at jeg ikke hadde noe med det å gjøre. Jeg får bare takke foreldrene mine. Det var de som lagde meg, sier den 190 cm høye australieren.

I videoen over kan du høre Chris fortelle om hvorfor han har valgt å ikke være på sosiale medier, og hvor mye han vet om norrøn mytologi etter å ha spilt Thor gjentatte ganger.

«Blackhat» går for tiden på norske kinoer.