(SIDE2): - Jeg tror dere ga meg rett til å skryte hjemme i et par uker, sier Chris Hemsworth.

Årsaken til denne skryteorgien er at People Magazine har kåret ham til verdens mest sexy mann.

Hemsworth, som er gift med Elsa Pataky og har en datter på 2 1/2 og tvillinger på åtte måneder, innrømmer dog at tittelen medførte lite godsnakk på hjemmebane.

Sexy-talk fra Matt Damon

Skuespilleren medgir at han flirte litt da han hørte at han var valgt til verdens mest sexy. Kona Elsa lo visst enda mer, skal vi tro ham selv.

Og det var slett ikke Pataky som lærte Hemsworth «sexiness». Det var Matt Damon, forteller han.

- Jeg lærte alt om det å være sexy fra Matt, fortalte han på Jimmy Kimmel Live!

Årsaken til denne vittige utvekslingen med Jimmy Kimmel, er selvfølgelig at Kimmel har en liksom-feide på gang med Damon.

Fra såpe til Hollywood

31-åringen er født i Australia. Hans yngre bror Liam ble en tid mer kjent enn ham på grunn av sitt forhold til Miley Cyrus.

Hemsworth fikk sitt store gjennombrudd i TV-serien «Home and Away» i hjemlandet Australia og strevde en god stund før han slo gjennom i Hollywood.

Mange forbinder Hemsworth med JJ Abrams' nye versjon av «Star Trek», men det er Chris Pine som spiller hovedrollen. Hemsworth var dog med i de første fem minuttene av «Star Trek», rett og slett fordi han spiller Pines far som dør i åpningsscenen.

Det var imidlertid først som Thor at han tok steget opp til toppnivå i Hollywood. Og rollen sikret ham et innpass i «The Avengers».