(SIDE2):Den australske skuespillerkjekkasen Chris Hemsworth (32) er best kjent for rollen som Thor i filmen med samme navn.

Nå trener han seg opp igjen for nok en runde som superhelt og gud, og dette bare kort tid etter at han gikk ned i vekt for rollen som førstestyrmannen Owen Chase i «The Heart of the Sea». Filmen er basert på en amerikansk roman om en hvalfangerskute på jakt etter en sagnomsust, gigantisk hvitval. Vår anmelder ga filmen terningkast fire.

Chris måtte ned hele 15 kilo for den rollen, og var nesten ikke til å kjenne igjen.

- Jeg vil ikke anbefale dette til noen, sa skuespilleren selv da han var radmager.

Skuespillerfamilien

Men nå har tydeligvis Chris fått opp vekta (og musklene) igjen.

Det er Thor-stjernens eldre bror, Luke Hemsworth, som har lagt ut bilder av den veltrente 32-åringen på Instagram. Her spøker han med ordene: «do you even lift bro?» Og viser til hans gigantiske overarmer.

«Thor Ragnarock» har premiere 2017, og på skuespillerlista står foreløpig blant andre Jaimie Alexander, Cate Blanchett, Mark Ruffalo og Tom Hiddleston.

Bildeserie

Bildeserie

På slanker'n for filmen

Å forandre utseendet for roller er relativt vanlig for skuespilleryrket. Chris er ikke den eneste som har endret kroppsfasong for filmens verden. Atle Antonsen gikk ned 11 kilo for sin nye rolle i filmen «Grand Hotel». Men det er ingenting mot det Matthew McConaughey gjorde for "Dallas Buyers Club" eller Christian Bale for «The Machinist».