(SIDE2): Selv om Jørgen Nordeng (29) alias Jørg-1 fra Tungtvann nå går solo, er han ikke alene i musikkvideoen til sin nye singel «Laisa det opp», oppfølgeren til «Krig og kjærlighet» med Michael Krohn fra Raga Rockers.

Denne gangen spiller den profilerte DJ-en Olle Abstract en festbrems som tvangshenter sin partykåte kjæreste Samsaya, mens Bærum-rapper Chris Lee stiller i rosa oppkneppet skjorte og matchende pannebånd.

Som ofte i musikkvideoer blir det innslag av glamourmodeller, her via Janis Maria fra TV3-serien Charterfeber.

- Den pene kompisen min Eric aka Eriction, som er vokalist i rockebandet Rampant Dogs, ville ha med seg noen venninner, forteller Joddski til 730.no da han får spørsmål om «TV-stjernen».

- Dessuten likte hun låta og syns det var kult å henge med. Sporty gjort. Big up Janis Maria!

730.NO:Se den nye festvideoen til Jørg-1

I klippet får ikke Samsaya lov å være på fest med «Nordlandsmafiaen», og eks-NRK-stjernen Olle er altså den sinte typen som vil at hun skal komme hjem. ASAP. Noe hun nekter.

- Egentlig spurte jeg Samsaya om hun kunne spille sint kjæreste som kom og henta typen sin hjem, men hun ville heller gjøre det omvendt. Props!

Spiller vestkantartisten Chris Lee seg selv?

- Hehe, her må jeg trå forsiktig. Han har rollen som en klysete og straight Bærum-soss, mens han i virkeligheten er en kul, rappende Bærum-soss som ikke er redd for å tulle med seg selv, forklarer den tidligere Tungtvann-frontfiguren diplomatisk til 730.no.

Å «laisa det opp» er Bodø-slang for «hallaisen», og når Jørgen og hans venner tar seg en fest så «laiser» de opp stemningen.

- Låta handler om et nachspiel etter Bodø Hardcore Festival 2007 i en liten leilighet, med over hundre personer, stagediving fra stuebordet og glad heimbrentsstemning.

- Politiet kom til slutt, og da døra endelig ble låst opp ble de møtt av full allsang til Tungtvann-låta «Kjeppa & batonga» og Per Bergersen-klassikeren «Knut», sier rapveteranen.

Joddskis første soloalbum skal ut til høsten.

Les også:- Jeg disser ikke Linni Meister!