Modellen Christine Teigen (27) har ingen grunn til å være sjenert over kroppen sin, og det er hun øyensynlig ikke heller.

På Twitter legger hun ut tidvis ganske avkledte bilder av seg selv, og nå har modellen med de norske anene delt nok et bilde en og annen kan være interessert i å se.

HTML EMBED

PÅ TWITTER: Fotografen skriver at bildet er knipset under innspillingen av musikkvideoene til Legends musikkvideo «All of Me».

Det er fotografvennen Nabil Elderkin (@nabildo) som har publisert bildet av Teigen sammen med musikerforloveden John Legend. Det ble raskt snappet opp av nettsiden TMZ, og Twitter kokte snart av kritikk.

Chrissy Teigen selv tar det hele med stor ro, og delte snart bildet med de nærmere 300.000 som følger henner på Twitter.

- Antar at man ikke kan bli bannlyst for å dele et bilde videre, skrev hun, før hun tar luven av kritikken med denne meldingen:

HTML EMBED

- Liker stiler

Redaktør Lexi Nisita kommenterer på foto- og livsstilsnettsiden Refinery29 at Teigen gjør nakenbilder med stil.

- Vi liker stilen din, naken eller påkledt, skriver hun.

Fotograf Paul Weaver sier til Side3 at mye blir gjort bare ved gjøre bildet sort/hvitt, men lar det skinne gjennom at det er et enkelt triks.

- Sort/hvitt gir umiddelbart et mer sofistikert inntrykk, og kan forvandle et bilde fra «porno» til «erotisk kunst», sier han.

Populær modell

Det er ikke første gang Teigen viser hud. I juli stilte hun opp splitter naken for herremagasinet GQ og avslørte samtidig noen datingtips for menn.

HTML EMBED

Chrissy Teigens datingtips ser du her:

HTML EMBED

Hun fronter også badetøykolleksjon for det amerikanske klesmerket Beach Bunny og økte godt i popularitet etter bildene i siste utgave av Sports Illustrated ikoniske bikininummer.

Her stilte hun forøvrig opp kun iført maling ...

HTML EMBED

Fotograf Elderkin har mer på lager fra fotoseansen med Chrissy Teigen og John Legend, om enn noe mer sobre bilder. Han følger opp puppebildet med dette øyeblikket:

HTML EMBED

... og runder av med dette:

HTML EMBED

Her kan du se og høre John Legends «Made to Love»:

HTML EMBED

Christine Teigen er født i Delta, Utah i USA, men blir ofte omtalt som halvt norsk i amerikansk presse. Moren er thai og det norsklydende navnet kommer fra faren.

Les også: