Gå til sidens hovedinnhold

- Reality må bli slemmere

Christer Falck blir kvalm av «feel-good»» reality.

(SIDE2): Programleder, og tidligere realitydeltaker, Christer Falck ble stemplet som riksklyse da han deltok i den første norske utgaven av Robinson Ekspedisjonen. I magasinet Woman snakker han ut om hva reality gjorde med han.

– Reality har betydd mye for meg og karrieren min. Takket være reality har jeg klart meg mye bedre økonomisk enn jeg ville ha gjort uten. Jeg har jobbet som programleder for Robinson i snart ti år, og selv om jeg sikkert hadde fått til en bra karriere uansett, er det veldig deilig å vite at jeg bare trenger å jobbe to måneder i året og kan leke meg resten av tiden, sier Falck til magasinet.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

- Gjort meg vakrere
Men det er ikke bare økonomiske fordeler realityfortiden har brakt med seg.

- Jeg har aldri grudd meg til å gå på jobb, og når jeg har det så mye gøy i livet, gjør dette meg automatisk lykkeligere, og dermed penere. Reality har rett og slett gjort meg lykkelig og vakker, påstår Falck.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

- Mer interessant før
Selv om realityprogramleder er fornøyd ed hvordan livet hans har utviklet seg, er han ikke like fornøyd med hvordan reality-TV har forandret seg siden han selv var deltaker.

– Jeg syntes reality var veldig interessant for fire-fem år siden, da programmene var mye slemmere. Men så var det en eller annen idiot som bestemte at reality skulle bli så veldig feel-good, og vi fikk sånne «Skal vi danse»-programmer, sier han.

Han mener reality-TV må bli slemmere, og kan spare seg for «Skal vi danse»-sjangeren.

Jeg blir direkte kvalm av å se på sånt, det er jo ikke noe gøy å se på glade mennesker som gjør glade ting! Reality må bli slemmere igjen. Norske psykologer legger lista mye lavere enn de gjør i andre land, så de gærneste i Norge får sjelden være med på reality. Det synes jeg er synd, sier han.

Les hele intervjuet med Christer Falck iste utgravet av magasinet Woman.

Kommentarer til denne saken