(SIDE2): Christer Falck (41) er fortsatt programleder for Robinsonekspedisjonen.

Neste runde har premiere 12. september på TV3, og ifølge Falck er deltakerne grusomme også i år.

Les saken: - Grusomme deltakere i år også

I tillegg til TV-karrieren driver han bokforlag, plateselskap og er familiefar. Han er samboer med journalist og skuespiller Synnøve Macody Lund og de har barna Isak (4) og Iben (2) sammen.

Mye tull og tøys
Falck er kjent for sine mange påfunn og spiller gjerne pressen et puss, hvis han har mulighet.

Som for eksempel da han ble bitt av et tusenbein under Robinson-innspillingen. Kinnet hovnet opp og programlederen fortalte at det var svært vondt. Men bildet han videreformidlet av bittet til norske medier, inkludert Side2, var kraftig manipulert.

Les saken: Dette bildet er manipulert

Den store mannen er over gjennomsnittet glad i å lage mat og spiser gjerne sunt og usunt på en gang. Les om Christers matvaner her:

Hvor opptatt er du av å spise sunt?

- Jeg er dessverre like opptatt av å spise usunt, som sunt. Jeg propper i meg like mye chlorella og spirulina som Walters Mandler. Er fast kunde på butikken Supernature og hamstrer alt fra acai og acerola av broren til en svært usunn kompis av meg. Men så har du den sjokoladen da, som gjør at jeg veier opp for alt det sunne. Og det er nok også derfor jeg veier over 100 kilo.

Hva har du alltid i kjøleskapet?

- En hel haug med juicer fra Bramhults og Synnøve, yoghurt naturell, forskjellige oster, lettmelk, prim og kaviar til ungene. Og masse grønnsaker. Får også ukentlig fruktkurv av TV3 til bursdagen min, så hver torsdag kommer det en blid mann og synger fruktsang for meg. Litt flaut, men frukten er god den ...

Hva spiser du ALDRI? Hvorfor?

- Gris, lam og oksekjøtt. Fordi man fiser så inni helvete av rødt kjøtt. Jeg har nok med min naturlige tarmgass, som om jeg ikke behøver å tilsette kroppen ekstra fisegift og.

Hva er du opptatt av når du lager mat?

- Jeg er veldig opptatt av å rydde mens jeg lager mat, sånn at i det maten er klar for servering, er det også helt strøkent på kjøkkenet.

Hvor handler du mat? .

- På ICA rett ved siden av huset mitt på Nordstrand. Der er det en butikksjef som skaffer alt jeg trenger som de eventuelt ikke har. Har ikke lappen, så det blir med den ene butikken, om jeg da ikke får ånden over meg og tar en tur på Grønland og kjøper grønt.

Ellers ligger Jacob’s på Holtet bare fire holdeplasser unna, om jeg skal få besøk av svigermor. Hun nøyer seg ikke med frossenfisk. Her skal det være ferskt, rett fra havet.

Hva er ditt beste kokketriks?

- Lag altfor mye mat. Folk på besøk skal aldri oppleve et tomt matfat.

LES OGSÅ: Dette spiser Jan Thomas

CHRISTERS SUPERSMOOTHIE

1/2 banan

1 dl frosne blåbær

2 dl eplejuice (helst Meierenes)

1/2 teskje kanel

2 sp skje Herbalife sjokoladepulver

2 dl vann

1 ss yougurt naturell

En liten neve isbiter

10–15 valnøtter – legges i til slutt i max 10 sek

THAISUPPE MED FOCACCIA-BRØD
4 porsjoner

5 cm fersk ingefær

3 fedd hvitløk

1 rød chili

2 ss smør eller en del olje

3 gulrøtter

1 eple

2 løk

1 stor teskje Sambal Oelek

2 liter hønsekraft (fra terninger)

2 grillkyllinger

3 dl matfløte

1 ts salt

1 ts pepper

Fersk koriander til pynt/garnityr

Slik gjør du:
Riv eller kutt ingefær, hvitløk og chili i småbiter, ha i jerngryte eller lignende sammen med en stor dert olje. Fres dette på ikke altfor sterk varme i noen minutter. Tilsett revne gulrøtter, epler og løk som er kuttet i småbiter. Ha i Sambal Oelek. Tilsett hønsebuljong og kok opp. La alt småkoke i 10 minutter. Demp varmen og tilsett salt, pepper, matfløte og kyllingkjøtt.

Dryss over fersk koriander før servering og server med nan- eller focacciabrød.

Focaccia:

3 ts tørrgjær

5 dl lunkent vann

9–10 dl fint speltmel

Masse olivenolje

Maldonsalt

Soltørka tomater

Oliven

Om du har kjøkkenmaskin med eltefunksjon putter du gjær, vann og mel i denne og lar den stå og gå til deigen er glatt. Den skal være ganske flytende, men ikke klissklass. Når den er ferdig heller du oljen rett opp i bollen og løsner deigen fra kantene i bollen. Tre over en dusjhette fra et tilfeldig hotell eller noe annet plastaktig og la stå en time eller noe til heving. Så legger du bakepapir på en plate, hell på en stor slump olje og klask deigen nedi. Trykk den litt utover og la den stå og heve litt til oppå ovnen som du nå setter på ca. 220 grader. Etter et kvarter eller noe heller du litt olje også oppå deigen, trykker den utover på plata og stikke fingrene nedi (bråk skikkelig med den, det er ingen fare). Putt tomater og oliven på og dytt dem litt nedi. Strø Maldonsalt over, ca. 1 spiseskje til sammen. Stek i midten av ovnen til den er gyllenbrun i 15–20 minutter. Spis!