Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg var en drittsekk

Batman-stjernen tar endelig selvkritikk.

(SIDE2): Christian Bale kom torsdag med en offentlig unnskyldning på et amerikansk radioprogram, etter den pinlige seansen der han gikk verbalt løs på en av scenearbeiderne på hans nye film «Terminator Salvation». Det melder nyhetsagenten Splash, fredag.

LYD: Hør utbruddet her

- Jeg oppførte meg som en drittsekk, unnskyldte skuespilleren, som er kjent fra blant andre filmene «American Psycho» og «Dark Night», seg.

Bønnfaller fansen
Han innrømmet at han var uforskammet da han ga Shane Hurlbut en skikkelig overhaling da han uheldigvis kom til å ødelegge en av scenene i filmen. Dessverre for Bale så ble hans sinneutbrudd tatt opp og lydklippet ble straks lagt ut på nettet.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Nå bønnfaller han sine fans om ikke å boikotte filmen fordi han oppførte seg som en «prima donna» etter den pinlige opptredenen. Han påpekte at han ikke tror han er bedre enn noen andre og oppfordret folk som syns han oppfører seg dårlig til å stikke fingeren hans i jorden.

- Ingen unnskyldning
- Det er ingen andre som har hørt det opptaket som har tatt det tyngre enn meg. Det fins ingen unnskyldning for min oppførsel, sier en etterpåklok og ydmyk stjerne.

Bale hevder at han var «så inne i sin rollekarakter» at han ikke klarte å skille film fra virkelighet.

- Jeg gikk for langt og klarte ikke å skille fantasi og virkelighet.

Han påpeker at han fortsatt er venner med Hurlbut og aldri mente seriøst at han burde fått sparken, selv om han truet med at han måtte bli sparket på flekken.

LES OGSÅ: Christian Bales divautbrudd ble technohit

Reklame

Gigantisk pute: Denne gir optimal sovestilling

Kommentarer til denne saken