Gå til sidens hovedinnhold

- Han blir fullstendig kledd av!

Den omstridte bloggeren Christian Burmeister fikk gjennomgå hos Anne-Kat Hærland.

RIKSSCENEN OSLO (SIDE2:) Anne-Kat. Hærland fikk besøk av skandalebloggeren Christian Burmeister.

Hadde tenkt å fjerne blogginnlegget
Tirsdag kveld er blogger Christian Burmeister en av gjestene i TV-showet til Anne-Kat Hærland. I kveldens TV-intervju med den rappkjefte programlederen blir Burmeister konfrontrert med sitt kjente blogginnlegg om Tone Damli og Aksel Hennie.

- Det er krenking i privatlivets fred, er en av kommentarene til Anne-Kat i intervjuet med bloggeren.

- Det er jo barn involvert i denne saken også, fortsetter programlederen som lurer på om Burmeister var klar over dette før han la ut blogginnlegget.

- Dette fikk jeg noen kommentarer på under blogginnlegget kort tid etter at jeg publiserte det, men ja, jeg sjekket opp alderen til disse barna og vurderte dette i forhold til saken, forklarer skribenten bak bloggen.

Bloggeren sier at han egentlig hadde tenkt å fjerne blogginnlegget etter noen dager, men at da var skaden allerede skjedd.

Videre forteller Burmeister at han ikke lar seg stresse av alt oppstyret og at denne saken er blitt hauset opp av de norske mediene.

- Norske kjendiser er kjedelige. Dette er ingenting sammenlignet med hvordan ting avsløres om kjendiser i amerikanske medier, sier han til Anne-Kat.

Blant de som omtalte saken på Twitter var TV2s Gerhard Helskog. Han la ut følgende melding etter å ha sett intervjuet:

HTML EMBED

BAKGRUNN:
Tone hyrer toppadvokat
Nå blir det rettsak
- Angrer ikke på at jeg har hengt ut Tone
- Skal slå Christian konkurs

Burmeister gikk for langt
- Det var utfordrende, Anne-Kat er kjent for å være direkte og rett-på-sak, men mine grenser er tydeligvis høyere i forhold til hos mange andre, sier Christian Burmeister til Side2 etter innspillingen.

Bloggeren som ble rikskjendis over natten hevder han ikke har tjent noen penger på alt oppstyret rundt blogginnlegget, men han kan avsløre det allerede har kommet inn rundt 6000 kroner på kontoen han opprettet mandag kveld i forbindelse med et ønske om økonomisk støtte angående utgiftene som har oppstått tilknyttet saken.

Men det er ikke bare bloggleserne som nå ønsker å bidra med pengestøtte:

- Vi har i ettermiddag fått beskjed fra en kjent næringslivleder om at hvis Christian ønsker det, så vil denne personen dekke samtlige advokatkostnader hvis dette skulle være aktuelt, sier Christians PR-rådgiver, Jarle Aabø, til Side2.

Han kan være enig om at Burmeister gikk for langt med sitt blogginnlegg, men at det samtidig bør være et varselsignal om at det trengs en guide med retningslinjer for bloggere som sier noe om hvor grensen går.

- For første gang i vår historie så er det en blogger som forteller skyggesiden av et selskapt glansbilde. Burmeister har strukket trusestrikken altfor langt i forhold til den norske sømmelighet og det er mulig han ikke skulle ha gjort dette. Men samtidig må dette være en klar oppfordring om at det trengs en slags «Vær-Varsom-Plakat» for bloggere, mener Aabø.

Bloggeren selv kan fortelle at han fortsatt sover like godt om nettene og at han ikke stresser med hva som skjer videre.

- En rett må avgjøre om dette var rett eller galt, sier Burmeister.

- Fra vår side må saken gjerne bli behandlet av en norsk tingrett, men hvis Elden ønsker å trekke saken så står det han fritt, sier PR-rådgiveren.

Programleder Anne-Kat har ved flere anledninger selv spøket og harselert om forholdet til Tone og Aksel, men i kveld ønsket hun derimot ikke å si noe mer om kjendisbruddet eller om kveldens intervju med den omstridte bloggeren:

- Jeg har ikke lyst til å si noe mer enn det som ble sagt i intervjuet, var hennes kommentar etter innspillingen.

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album

Kommentarer til denne saken