(SIDE2): Christina Aguilera (32) har måtte tåle mye pepper etter at hun la på seg noen kilo, og proklamerte at hun elsket sin formfulle kropp.

Etter år på diett avslørte den amerikanske sangerinnen at hun elsket det faktum at hun hadde fått en større bakende og en fyldig kløft, som hun forøvrig ikke har hatt noen skrupler med å vise fram for offentligheten.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Har fått personlig trener
Den siste tiden har man imidlertid kunne observere en langt slankere utgave av Aguilera.

Bilder av henne, og det som nå omtales som hennes nye kropp, har blitt viet spalteplass og Daily Mail skriver at blondinen kan takke den personlige treneren, Tee Sorge, for at hun nå har fått en mer veltrent ytre.

Viste seg fram
Nettopp hvor slank Aguilera har blitt kom spesielt godt til syne i et bilde stjernen selv la ut på sin Twitter-side.

Fotografiet viser Aguilera, iført det som ser ut som en brystholder og et tettsittende skjørt eller underskjørt. Bildet skal være tatt i forbindelse med innspillingen av en ny musikkvideo, og til tross for at skjørtets hold-in-effekt kan kamuflere og forme Aguileras underdel, viser 32-åringen at hun har en svært smal midje.

Stor forskjell
Bildet får ekstra mye oppmerksomhet fordi en video med en langt kraftigere utgave av Aguilera ble sluppet i forbindelse med morsdagen, som amerikanerne feiret forrige søndag.

I videoen snakker Aguilera om hvilke gaver fra sønnen hun setter pris på, og sammenlignet med bildet stjernen nylig tvitrer er det liten tvil om at Aguilera har gått ned en hel del i vekt.

SE VIDEOEN HER:(Artikkelen fortsetter under klippet)

HTML EMBED

Tilbake til «The Voice»
Foruten å spille inn musikkvideo, ryktes det nå at Aguilera er på vei tilbake til sin gamle jobb - som dommer på Amerikanske «The Voice».

Stjernen tok en pause fra TV-skjermen, men skal etter planen erstatte Shakira som etter planen skal gi seg etter kun en sesong.