SIDE2): Timeglassfiguren til kvinner som Christina Hendricks er en ettertraktet kroppsfasong.

Nå har en ny BH blitt utviklet som, ifølge den engelske avisen Daily Mail, er inspirert av timeglassfiguren som ofte ses i den populære 50-tallserien «Mad Men».

- Yppig kroppsform
Ifølge avisen er dette den første BH-en som vil gjøre deg både slankere, løfte brystene, lage kløft og som også gjør at du kan gå med en stroppeløs brystholder og samtidig få løft og kløft.

Hemmeligheten er bruken av det gammeldagse korsettdesignet som visstnok skal jevne ut utbulningene som ofte kommer til syne både bak og på siden av tradisjonelle BH-er.

Mirakel BH-en vil komme til å koste rundt 220 kroner.

- Alle vil ha 50-tallsformen – en yppig kroppsform og smal midje, har Snookie Jenkinsons fra varehuset Marks & Spencer ha uttalt.

50-tallsmoten
50-tallsstilen har gjort seg gjeldende i et par sesonger nå, og ifølge tall fra varehuset Debenhams har det vært en økning i klær som gir kvinner en timeglassfigur på hele 225 prosent.

- Det ser ut som store byster, brede hofter og tynne liv er på vei tilbake. Godt nytt for kvinnen i gata, mindre godt nytt for supermodeller, sa talskvinnen for Debenhams, Michelle Dowdall til The Daily Mail tidligere i år.

Flere sesonger
Det skal også nevnes at det nylig ble klart at «Mad men» vil fortsetter i minst tre sesonger til.

- Jeg er utrolig glad. Jeg sa nei til forslagene mange ganger. Nå er skuespillerensemblet sikret. Men selvfølgelig vil jeg skrive ut personer fra serien om jeg finner det riktig i forhold til historien, sa serieskaper Matt Weiner.