Det er umulig å ikke legge merke til den flotte timeglassformede til rollefiguren Joan Holloway i suksesserien «Mad Men», og mang en mann har nok lurt litt på hva Christina Hendricks skjuler under kostymene.

Vi fikk et lite glimt signert Playboy i januar da mannebladet publiserte bilder av en ung Hendricks på Twitter, der hun kun var iført en sølvbikini og en platinablond parykk.

Nakenscene

Bildene var tatt i forbindelse med en jobb hun gjorde for Playboy, og ble lagt ut som en uhøytidelig konkurranse der Playboys twitterfølgere skulle gjette hvem som var avbildet.

Men nå kan fansen få se enda mer av skuespilleren. Bilder fra en kortvarig sci-fi-serie fra 2002 kalt «Firefly» - hvor Hendricks gjør en nakenscene - har nå funnet veien til nett, skriver avisen Daily Mail.

Floppet

I 2002 var Hendricks ukjent som skuespiller for folk flest. I «Firefly» spilte hun en svindler kalt Saffron, og bildene over er hentet fra en scene med kaptein Malcolm Reynolds (Nathan Fillion) med det som skal bli en het bryllupsnatt.

Men da den nakne Saffron kysser sin nye mann, faller han om til ordene «Natta, elskling», fra «kona».

«Firefly» ble en flopp, men «Mad Men» har vært en stor suksess for Hendricks. Hun blir blant annet å se på kino i år i filmen «I Don't Know How She Does It» med Sarah Jessica Parker i hovedrollen.

Fans kan også regne med så se mer av Hendricks' fagre figur ettersom hun har signert en modellavtale med Vivienne Westwood.